Ön Ayaklık Nasıl Takılır ?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
O vida kılıklı şeyin arka tarafında bir delik vardır o civatayı boydan boya geçen oradan bir tel geçirilip uçları katlanır, o teli düzeltip çıkarırsanız vida kılıklı parça ve ayaklık çıkar. Eğer dediğim gibi değilse de alyan anahtarlarla sökülecek gibi duruyo.
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
O vida kılıklı şeyin arka tarafında bir delik vardır o civatayı boydan boya geçen oradan bir tel geçirilip uçları katlanır, o teli düzeltip çıkarırsanız vida kılıklı parça ve ayaklık çıkar. Eğer dediğim gibi değilse de alyan anahtarlarla sökülecek gibi duruyo.
Anlamadım desem , anlatarak ancak bu kadar oluyor dermisin hocam ?
-
sysroot adlı üyeden alıntı
Anlamadım desem , anlatarak ancak bu kadar oluyor dermisin hocam ?
Şöyle bişey olabilir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:51 ----------
Veya benim çocukken kaykay scooterım vardı onun özel alyan civataları vardı birbirinin içine geçen iki baştan sıkılan. Öyle bişey olabilir. Sabit perçin yapacaklarını hiç sanmam.
-
Hayır hocam bu şekilde
Şimdi çektim fotoğrafını.
-
O yayı bir şekilde sıkıp milden ayrılmasını sağlayacaksınız, gerisi kolay. Takarken de aynısının tersini yapacaksınız.
-
Tamam hocam , yarın karga burnu tarzı birşey ile yayı milden ayırmayı denerim.Teşekkür ederim.
-
Mengu bu tarz konularda seni hep görüyorum çok yardımcı birisin tebrikler.
Sysroot kolay gelsin dostum
4 Teker bedenimi, 2 Teker ruhumu taşır
Yanlamak biz de ata sporu!
-
mil yuvasında nasıl duruyor?? uç kısmında sekman olması lazım, onu çıkarmak için de sekman pensesi gerekli
-
Tamamdır üstat taktım onu geç cevap oldu biraz ama )) Basitmiş ))
Aynen sekman tutuyormuş.
Sekmanı pensem olmadığı için tornavidayla hayvani güç uygulayarak çıkardım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)