Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Zincir kitlemesi

REKLAM ALANI
    ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    Alıntı Teo23 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar, insanın korktuğu başına geliyormuş. Karbüratörü sıfır aldığım için deneme sürüşüne çıktım. Lambalardan 50mt sonra 80' e kadar çıkmıştım teker kitledi.

Geriye baktığımda 30 mt S şeklinde teker izi vardı. Devrilmeden, arabanın altında kalmadan kurtulduk çok şükür. Dişli kapağını çıkarmam dolu ve yağmurun bastırmasıyla çok zor oldu, sıkışmış... ...
    Abi hiç anlamadığım mevzular, çok çok geçmiş olsun, anladığım kadarıyla bildiğin ölümden dönmüşsün aslında

Bukadar ciddi bi mevzuya gelen cevapları görünce tutamadım kendimi (gece gece beyin sulanmasından olsa gerek) bi gülme krizi geldi, şimdi ne alaka allah aşkına şu cevaplar Bi yandan forumun bu yönünü çok seviyorum bütün stresimi alıyor

Alıntı tahsins adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hava durumu için accuweather kullan kardeşim
    Alıntı aranel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynen birader accuweatherı tek geçerim
    Alıntı İmportant adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    uk.weather daha iyidir
    Alıntı TATLIHIZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence senin gösterge yanlıs
    Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Benim 100'lük motorumda zincir 8-10 kere atmıştır pek de ölümcül bişey değil doğrusu, sadece motordan tekere tahrik kesiliyor yolda kalıyorsunuz zinciri takıcam diye elleriniz batıyor. tekerin kitlenmesi söz konusu değil arka maşayı ona göre yapmış adamlar, zincir bi yere sıkışmıyor.
    canki585858 bunu beğendi.

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa

gecmıs olsun

Demekkı neymiş ?
    Böyle hayatının pamuk ıplıgıne baglı oldugu yerlerde ' idare eder ' anlayışından uzak durmak lazımmıs . İdare etmezmis.
    Gecmıs olsun . Benımde basına gelmiş 200 Mt kaymıstım , ne hissettiğini biliyorum.

Teo23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -1954 BMWr25/3-Jawa Laser 250+MZ 98 125cc+MCT 250
    Arkadan yakından bir araba ya da kamyon geliyor olsa idi, pek yazacak durumumuz olmayacaktı, orası kesin. Zincir ihmale gelmezz. Hakkaten Allah korudu. Aman diyim dikkat

@Mengü: Zincir atması değil zincir kitlemesi...

@Ferdinannd: Dediğin doğru... İlk etapta ben abarttım galiba diye düşünmüştüm ama öyle değil tabii ki...

@acayüp: Sağolasın ucuz atlattık... Bir de birkaç forum başlığında zincir ile ilgili önemli olduğunu filan yazmıştım. Bile bile lades
    The man who knows everything chooses to know nothing...

Teo23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -1954 BMWr25/3-Jawa Laser 250+MZ 98 125cc+MCT 250
    Evet son durumu da bildireyim, tam dediğim yerden ön dişlinin motor bloğuna girdiği yerden bir damla yağ düşürmekte... Ama yalnızca 30 km kadar kullandıktan sonra bir damla, hepsi o kadar. O damlayan yağ da kitlenen tekeri hatırlatsın da daha dikkatli kullanırım artık... Geçmiş olsun diyen arkadaşlara teşekkürler
    The man who knows everything chooses to know nothing...

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)