Çözüm kolaydı hiç hidroliğe gerek kalmadan hidroliğin yapacağı işi yapardıkya hep bir fotoğraf bekledim
bir fotoğraf ekleyemeyen konu sahibinin ciddiyetsizliği yüzünden artık bu konuya bakmayacağım.
Çözüm kolaydı hiç hidroliğe gerek kalmadan hidroliğin yapacağı işi yapardıkya hep bir fotoğraf bekledim
bir fotoğraf ekleyemeyen konu sahibinin ciddiyetsizliği yüzünden artık bu konuya bakmayacağım.
Bazıları çok yalama adam
Allah için ÇALıyoruz hamdolsun..Keriz feneri derneği.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Vay arkadas ne ciddiyetsiz bir adammisim ben.
Degerli vaktinizi lutfen benim gereksiz isim icin harcamayin.
Eve gidebildigim ilk gun isigi vakitte foto ekleyecegim. Olurya bolca bos vakti olan biri yardim eder.
Profil şeklinin anlaşılabilmesi için biraz buyuk çizdim. Bukadar kalın olmasına gerek yok. Daha ınce bir profil olması gerekli.
Ama her halıkarda bınanın önune bişeyler dikmek gerekıyor.
Hayır kaldırma olayı ısın en kolayı. Hidrolik olursa kafadan +1000 TL daha masraf demek.
Daha once konuştugumuz tekne çekmede kullanılan ırgat.
Dıregın altındakı kutu ırgat ıcın. Ordan cıkan halat dıregın ustundekı makaralara gelıp profılın ıcındekı parçaya bağlanıyor. Bu kısım bolca greslenerek çalışıyor metal bırbırıne surtsede sorun degıl onemlı olan profılın ıcınde fazla boşluk olmadan yerleştırılmesi
Hmm anladim sanirim en tepede makara var celil halat irgattam geliyor makaranin ustunden gecip platformu cekiyor. Dogru mu acaba?
Halat kısmını ekleyeyım daha anlaşılır olsun 5 dakıka musade.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:44 ----------
Motoru yerleştırdıkten sonra aşağı ınıp makarayı boşaltman gerekıyor. Yukarı çıkarkende saracaksın. Bıraz kuvvet gerekli.
Artık bundan sonrası sana kalmış. Uzun zamandır çizim yapmıyordum bu ıyı oldu.
akşam vakti ancak bu resmi çekebildim.
bende bi kaç çizim denemesinde bulundum inşallah beğenirsiniz. motoru koruma amaçlı yapılmış olan eserim asansöre oranla daha az maliyetlidir.kurulumu ve kullanımı aşşağıdaki çizimde belirtilmiştir. ölçüler ve kullanılacak malzeme açıktır illa motorlu bir sistem olsun isteniyosa kapılarda yapılacak bir kaç değisiklikle kumandayla komuta edıle bılen kapılar yapıla bilir.
http://imageshack.us/photo/my-images...ribbler3t.png/
Yaw bence hic bukadar ugrasmana gerek yok. Bir kapali garaj bulabilirsin kendine ornek vericek olursak: adamin evi vardir arabasi yoktur g garaji bostadir adamin deposu vardir buyuktur anlasip birakabilirsin buyuk binanin ortak garaji vardir o garajabirakabilirsin vb. Bir suru ornek verilebilir yakin cevrende mutlaka vardir boyle bi yer 3 5 verirsin bisiler ayda adamada kar olur benim arkadas boyle yapti bi garaj buldu adamin arabasi yok garajina evde kullanilmayanlari indirmis ayda 40 lira veriyo adama iceriye birakiyo motorunu bu tamiyle sahsi fikrimdir tabiki size kalmis bisi iyi gunler dilerim.
Ben olsam balkona rampa yapıp balkona çekerdim motoru... Şaka bir tarafa yukarı taraf direk caddeye bakıyor işin zor. Komşular hiç tadilata izin verir gibi gözükmüyor buradan bakınca... O apartman demirlerini kestirirler mi? Kolay gelsin.
The man who knows everything chooses to know nothing...
Alanın resimlerini görünce değişti bütün işler
Öyle bol bol rahat rahat çalışacak pekde alan yok, kaldıki yapılacak her asansör tipine bir üst komşu muhalefet eder hem görüntü kirliliği hemde güvenlik açısından.
Sanki o duvar 220 cm yok gibi birde.
Makaslı alttan kaldırmalı bir lift düşünülmesii hem estetik hemde komşu huzuru açısından daha mantıklı sanki.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)