wuuu bunun tabakası 180 tl idi benim aldığım 25 tl
wuuu bunun tabakası 180 tl idi benim aldığım 25 tl
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Baklavalı saçtan şaşma derim ben. Osb yi denemene bile gerek yok boşa zaman ve emek kaybı olur. Osb yi reklam panolarında ve çatı kapamalarda shingle-mebran altında kullanıyoruz, onda bile su sızıntısı olduğunda deforme oluyor. Plywood olabilir belki ama Sinan Er in söylediği gibi çok kaygan bir yüzeyi var ayrıca saç kadar evladiyelik olmaz sunuçta ahşap.
7. sayfada kendi yaptığım platformun resimlerini paylaşmıştım, bakabilirsin.
evet, imalata dün başladım ve fotolarıda çektim işin %80 'i tamam. imalat için yeni bir konu açtım DIY bölümünde... http://www.motosiklet.net/forum/mt-k...p-projesi.html
Çok yararlı bir konu!
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
Konuyu baştan sona okudum. Herkes kendince bir şeyler katmaya çalışmış. Bazı fikirler on plana çıkmış vb.
Zamanında benim de yapmayı düşündüğüm asansör sistemi vardı. O zamanlar çok araştırma yapmış hatta işi daha ileriye taşımış sanayide asansör firmaları ile de görüşmüşdüm.
Burada sorun platformun yapımı ve maliyetinden çok güvenliği ve ilgili yasalar olacaktır.
Olası bir kaza durumunda ocağınıza incir ağacını dikerler.
özet parasızlığın içine tüküreyim para olmadığı (az ) zaman baştan sona zihni sinir projesi
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)