Flaşör arızası olabilir mi?
Reklamlar
-
slm arkadaşlar
Keeway süperlight 150 motorumun sağ sinyal butonuna bastığımda sağ sinyalim çalışıyor;fakat sol sinyal butonuna bastığımda sol arka ve ön sinyal çalışmıyor ayrıca sağ sinyalde gidonun altındaki boğaz kısmında içeriye doğru giden kablosunu ellediğimde sağ sinyal bu sefer butona basılı tutarsam yanıyor bırakırsam yanmıyor kabloyu tekrar oynattığımda eski halini alıyor;fakat bu işlem esnasında sol butonuda deniyorum ondan yine hiç ses seda yok flaşörden mi kablodan mı kaynaklanabilir birde flaşör arızalı ise değiştirdiğim takdirde bu malzemenin motordaki yeri neresidir? Bana yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler.
Reklamlar
-
Flaşörün sağ sol sinyaller için ayrı devresi yok, bir sinyal lambasını bile düzgün yakıp söndürüyosa flaşörde sorun yok tesisatta sorun var demektir.
-
Teşekkürler arkadaşım o zaman bana kablolara,kumandaya ve kablo eklentilerine bakmak kalıyor birde flaşör genelde motorun neresinde oluyor bilgim olsun maksatlı öğrenebilirsem çok iyi olur.
-
bu sinyali açtığın zaman tık tık diye ötüyor ya dinleye dinleye yerini bulursun flaşörün yerini
-
genelde koltuk altında olur flasor . kablodan cok yuksek ihtimal sase yapmıssa tesısatı yaka bilirsin gidonun alt kısmına bak oradakı demir parcalar dreksiyon cevirince kablo kesıyo 2-3 kere basıma geldi oraları kontrol et
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
-
sağa sinyal verdiğinde tik tak tik tak yapıyosa sinyal yanıp sönüyosa sol sinyallerinin birinde kopukluk vardır.
ama sürekli yanıyosa flaşör değiş, ve sol sinyal kablolarını kontrol et.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)