aslında rıcoyu yarı perofesyonel görüyorum ben
hani her zaman tamir yada ticari amaçlı hobi olarak kullanılan atölye ortanlarında aşırı direnc ve kullanıma olanak versede bir yerde sanki riconun su koyverecekmiş gibi bir hissiyatı var
sadece tornavidasında değil
ama ceta formu duydum şu ana kadar herhangi bir ürününü kullanmak kısmet olmadı ama iyi bir izlenim var kafamda o markayla alakalı tabi fiyat aralığınıda göz önüne alırsak , ucuz etin yahnisi acı olur hesabına döner bu iş
bizim amacımız en ucuz fiyata en kaliteliyi alıp kullanmak
böyle bir şey mümkünmü ? bunuda deneyerek kullanarak bilebiliriz
garanti sonuç ve kesin kalite arıyorsan markalar belli izeltaş,altaş vs. ama ya fiyatları ?
bu gün izeltaştan bir atölye kurmaya kalk inciği cinciği yüklüce yekün tutar
binlerce lira harca sonra kalk kömürlükte haybeye uğraş
ama şunu bilirim bu iş dipsiz bir kuyu gibidir ve alet çalışır usta övünür
bak yalandan yere bir arızadan , sökemediğin bir vida yüzünden 60 lira harcamak zorunda kaldın ! kazık mı yedin ?
tabiki hayır bundan sonra önüne bu gibi sorunlarla karşılaştığın zaman bir engel olmayacak , hem kendi işini görecek çoğu zamanda eşine dostuna yardım edeceksin nr güzel işte.....
valla ben hala alamadım daha dün yine malzeme aldım kendime , neymiş yıldız 32 yokmuş elimde , 22 ye kadar küçük yıldız takımım olmasına karşın gidip bir takım daha aldım , neden ? öyle bir yerdeydiki sökeceğim somun ne lokma nede düz ağız anahtar kavrayamıyor ,girmiyordu boşa 120 lira harcadık yani !
hiç bir şey boşa değildir
bana linkini verde zamanı gelince aramayayım sağda solda