yollayayım kardeşim ne demek hatta orjinal firen müşürü yayı yollayayım ama boyutu senin motora uyarmı ? ölçmen lazım
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:55 ----------
sağolasın ademcim bu işlerlede brileri uğraşacak , bir çoğuna göre boş işler ,heleki bu işlerden bu camiadan kopuk , teknik mekanik hiç bir hevesi olmayan insan olursa , ortada yapılanın , emeğin, hiç bir ehemmiyeti yoktur
sevdiğim bir söz var , dünya karşılaştığın fırtınalarla değil, gemiyi geri getirirp, getirmediğinle ilgilenir, empati kurmayı çok severim ,bir çok şeyi görebilmen için çok geniş bakmak lazım gelir , birisi emeği gözünden tanırken , bir diğeri bu ne len deyip kaale bile almayabilir
ama benim için sıkıntı yok sizler bana yetersiniz
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:01 ----------
söylediğin tarz bir scooterda görmüştüm orjinal
boyalı zebra desenli bir şeydi aynısı olsun istemedim yoksa boyamaya gelince kaplumbağa gibi bile yapardım dedimya fırçalarla aram iyidir
http://www.motosiklet.net/forum/konu-disi/89017-yagli-boya-calismalarim.html
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:05 ----------
bulunduğum mevkide ama motosiklet hurdalığı değil , zaman zaman motosiklette düşer bana ayırırlar ama sıkıntı olmaz
fiyatı bedavadan biraz pahalı
hatta bu bizim irfana yarar diye benim için ayırmışlar kenara kimseye vermemişler sağolsunlar fiyat vermeyeyim şimdi gülersiniz
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:08 ----------
mehmetçim tabiki heryerde her zaman dikkatli olacaksın sadece bu motosiklette değil
motorun şasisini merak ettiysen 2 tekerin orantısı ve sapmasında sıkıntı yok yani hareketlerini kısıtlayacak problem olmamış onardığım kısım yolcunun yükünü taşıyan kısım , onun dışında yapılan şeyler elektirik işleri görseli vs.