Ne yani..Bizler şevk vermiyormuyuz sana...
İstediğin şevk olsun....
Ver adresini yarım kilo yollayayım...
Bu siyah ta bir hafta sonra sıkar seni...
Pötikare ya da ekoseli kumaştan yap...
Hem motoru sıcak tutar , hem de zengin gösterir...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
ahaaa haaaa alp abi gelmiş gel abi gel bu motürü adam edecem arkadaş ya herro ya merro senin cırt işi kafama yattı ama vidalama daha kolayıma geldi be abi
ama uygun kalıpları hazırladığımda şu geçen konuştuğumuz kaporta değişim işi zor olmayacak
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:18 ----------
şaka bir tarafa işi biraz daha ciddiye alıp bu sefer ortaya güzel bir şeylerin çıkacağını umud ediyorum ama işin en heyecanlı ve zevkli yanı tüm granaj aksamlarını branda ile kapladıktan sonra boyama ve makyajlama bölümü benim için ama kafamda güzel şeyler var şimdilik sürpriz olsun
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
garip bir scooter hikayesi halen devam etmekte kamuflaj görünümünden görselini biraz daha iyileştirmek ve eksiklerini gidermek adına yeni bir çalışma içerisine girdim ortaya böyle bir şey çıktı , ama eskisinden daha düzgün göründüğü aşikar , arka ışıklandırma olayını ledlerle hallettim brandadan kaporta vs. neyse resimleri yükleyeyim ve garip sukıtırcığı biraz rahat bırakıp bir müddet bu şekilde hiç olmazssa idare ederiz
bu arada epey bir zaman buralarda yokum kendinize iyi bakın ...
yeni bir boya keşfettim hatta kasıtlı olarak egzostu da aynı boyayla boyadım, zamanla durumu inceleyip fikrimi söylerim lakin boya kalite olarak çok hoşuma gitti her ne kadar egzost ısısına dayanmasada zamanla göreceğiz
aslında yüzeysel olarak boyama işlemi bitmiş olsada brandayı orjinal kaporta gibi gerdiremediğim için brandada potluklar yamuk görünümler mevcut laf aramızda mat siyah olduğu için çirkin bir görüntü oluşturuyor ama size bir tüyo daha vereyim , genel anlamda motosiklete ilk bakış anı deriz bütününe baktığınızda bu kırışıklıklar göze çarpmakta buda beni uyus etmekte , tabiki orjinal granaj gibi bir görünüm bekleyemezsiniz ama yağmurdan hiç olmazssa tesisatı vs. koruyacaktır neyse konumuz bunu tartışmak değil , ama farklı renklerde yada hatlarda paralel şeritler desenler, marka logosu vs. yamuk olan kısımların üzerinden geçecek şekilde boyarsam bu uyus eden kırışıklıkların ilk andaki gibi göze batmayacağı kanaatindeyim buda tabi ilerleyen amanlarda
evet arkadaşlar yukardaki ve aşağıdaki aynı motosiklete ait aradaki 150 farkı bulana , altın suyuna bandırılıp , sonradan tinerle temizlenmiş , matkapla delinmiş , boyuna asılabilen zincirli , kopçalı , gazoz kapağından madalya verilecektir
Abi acaip bişi olmuş
o hurda ucube şeyin bu hale gelmesi ancak "sıvılaşmış emek" le olurdu..
Bu arada arka stop tasarımına bittim . Ulan çinliler bakın da örnek alın biraz İrfan abi den
Eline emeğine sağlık..
Fikrin ne fahişesi oldum ne zamparası-Bir vicdanın bilemem kaçtır hava parası..
Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
DIŞI SÜKÛN İLE ZAHİR, DERUNU MAHŞERDİR DERUNU MAHŞER..
cep telefonu hesapta 5 ciksel çekiyor ama canona kimseyi değişmem onun çekimlerinden bir kaç kare
ulem cbf pislik çamur içinde bizim sukutıra yaptığımız muameleye bak arkadaş
led ışıklarını seviyorum çok işe yarıyorlar hemde km de fazla yakmıyorlar
tabi olan bizim odunların üzerindeki brandaya oldu 2 metre eksildi
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:40 ----------
sıvılaşmış emek !!!!! bu kelimeyi çok sevdim
Çalışmalarınız çok güzel. Bende hurda bir motor bulup resimdeki gibi grenajsız şekilde toplamak istiyorum
@omeruby
İrfan ağabeyim bende bir scooter toplamaya başladım Arkadaşın eklediği resim kadar olmasa da ona benzetmeye çalışıcam
....
abi cumartesi sakarya sağnak yağış gösteriyor ne diyorsun?
http://www.dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-i...?m=SAKARYA#sfB
Valla Abi Helal Olsun Emeğine Çok Güzel Olmuş Allah Kaza Bela Vermesin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)