garip bir scooter hikayesi :)
Reklamlar
-
Kocaeli İl Temsilcisi
[QUOTE=Teo23;2954835]Bu arada Ankara Mamak'ta, plakasız, kaç aydır satılık duruyor, aynı motordan mevcut tertemiz, hergün görüyorum. Honda Bali 100 değil mi? Hani ileride lazım olursa... ;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:59 ----------
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
yeminle aynı fikirdeyim ,siyaha boyanınca o kadar abes durmayacak gibi ama elde olanı değerlendird,m ve daha motur üzerindeki lakin scotırıma köyden bir çoban yazılıp duruyor birtane koç yada koyun vereyim dedi ben yavrusunuda istedim anlaşamadık
ama ilerleyen zamanlarda daha objektif cıbıldak bir planım var üzerinde
[COLOR="Silver"]
Bir de aklıma geldi, askeri kamuflajlar çokca bulunabiliyor, kırmızının üstüne giydirirseniz, değişik ve güzel olabilir , bir denenebilir... ;)
aslında bu hurdayı alırken aynısının sarısından vardı ve düzgün kazasız temiz görüntüsü vardı her ikisinden çok güzel bir motor toplanırdı lakin o gün motor almaya gitmemiştik isabet olduki , arabayla gitmiştim sıkı bir pazarlıkla alıp attık arabaya bir gün sonra motosiklet hurdalığı diye bir şey kalmamıştı çünki bu işi bıraktılar adamlar, tabi bizim sarı balide hayal oldu kaynadı gitti ne şanssızlık yoksa uğraşırmıydım böyle çulla çaputla bir çok insana teoride bazı şeyler çok saçma gelebilir , ama içinde bulunulan imkanların neyi gerektirdiği konusunda uğraşan adam dışında kimsenin bir fikri yoktur , bunu da ancak uğraşan ve bilenler bilir neyse bu derin mevzuu
güzel olmuş yada güzel olmamış olması durumu çok etkileyen bir şey değil bu proje için konuşuyorum sonuçta ruhsatsız tescilsiz bir araç neden bir sürü para harcayıp toparlamaya uğraşayımki ? yarın bir gün köy yolunda tutki jandarma yakaladı aldı motoru elinden ne yapacaksın ?
onun için kendi imkanlarımla ne yapabiliyorsam odur benim için haaaa, ön aydınlatma ve sinyal ampulü olmak üzre 2 adet ampulünü aldım yalan yok ama bu motora edeceğim masraf bu söylediğiklerimi geçtiği an , onu taşlamayla öyle parçalara ayırırımki siz bile şaşırır kalırsınız
öte yandan ankaradaki baliyi zahmet olmaz ise sorarmısın ne istiyorlar belki uygun fiyata alabilirsek sağlam bir motosiklet toplayabilirim ayrıca söylediğin şey çok yerinde ve mantıklı düşüncemde oydu aslında , kamuflaj kumaş geçirmek zor uğraşamam bu saatten sonra ama kamuflajlı şekilde boyayabilirim şu an o aşamadayım ama güzel fikir seninki , düşünüyordum yapayımmı diye kesinlikle öyle yapacağım
şimdi makyaj zamanı . en sevdiğim bölüm
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:49 ----------
tr100a adlı üyeden alıntı
irfan kafan gerçekten çok çalışıyor el işçiliğini farklı şekillerde herkes yapar 5 ton kömürü 4 kata tek başına taşıyan da var ama kafa yorup tasarlayıp tek başına gerçekleştirmek çok farklı maharet
vallahi bravo
hay ağzına sağlık be abicim daha ne diyim ben sana aynı notalardan çalıyoruz
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:52 ----------
nadrov adlı üyeden alıntı
İrfan kolay gelsin bayagı şekle şemale sokmuşsun devamını bekliyorum kolay gelsin
sağolasın nadir abicim inşallah iyisindir
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:54 ----------
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Lan dedim bende bu üstü kapalı scooter yapıp BMW ile aşık atacak....
Hiç irfana yakışmadı bu mötör...
Hilkat garibesi gibi olmuş...
Eskiden scooter mış ama günümüz koşullarında evrim geçirmiş yaratık olmuş...
evet abi konu başlığında peşinen dile getirmeye çalıştımda , hilkat garibesi demek aklıma gelmemişti, gayet yerinde tespit ve düşünce durumu anlıyorum lakin daha işim bitmedi onunla daha neler etcem bi bilsen
bu arada iyi güzel olana herkez biner bu durum tamamen makara amaçlı tasarlanmış olup bu amaç için yapılmıştır bunun altını çizelimde çoluğa çocuğa örnek olmayalım
belki aralardan bir kaç fikir fayda çıkarsa ihtiyaç sahibine bu durumla kendimi avutmaktayım
abi yemin ediyorum deniz yatağını montajlarken gülmekten yerlere yattık yanımda yan komşunun meraklı oğlu var evden arazi olur gelir yanımda bana yardım eder
yoksa böyle motormu olur ulen hani dedim belki ön tarafın görselini az biraz düzeltebilirim ama bitmedi daha makyajlama aşamasındayım tam bir doğa aracı olacak
hele onunla gezmeyi düşündüğüm bir parkur varki o vakit gelince salyalarınızı silmek için tek bir peçete vermeyecem size ahanda buraya yazıyom
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Reklamlar
-
Kesin bot gibi suda da gidecek şekilde yapmışındır.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Hazır tüpü sele altına atmışken motora monte etseydin İrfan abi tüplü scoterın olurdu....
-
Kocaeli İl Temsilcisi
-
Kaptan Sparrow Türk'müş falan diye konuşuluyordu geçenlerde, Türk mü Gavur mu bilmem de,
iyiden iyiye senin uzaylı olabileceğini düşünmeye başladım İrfan Ağa,
Uzaylı müslüman olur mu acep tartışmasının zeminini de buradan hazırlıyorum.
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
-
Kocaeli İl Temsilcisi
DARKSTAR54 adlı üyeden alıntı
Hazır tüpü sele altına atmışken motora monte etseydin İrfan abi tüplü scoterın olurdu....
aha tuzağıma düşen bir kurban daha
-
-
Kocaeli İl Temsilcisi
-
Panda kim siyaset kim....
Yapmayı bilmediğinden yedi banı....
Yüzme bilmez kavağa çıkar....
Sırf o cumartesi gidiyor diye fuara pazar gittim..
Çaktırma...
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Panda kim siyaset kim....
Yapmayı bilmediğinden yedi banı....
Yüzme bilmez kavağa çıkar....
Sırf o cumartesi gidiyor diye fuara pazar gittim..
Çaktırma...
allah ne muradın varsa versin birazdan bankaya ödemne için gidecektim iyi moraloldu bana
-
Kocaeli İl Temsilcisi
-
Bunla yola falan çıkma..
Millete yazık..
Telef olmasınlar gülmekten...
2 tanesini yan yana koysan çadır oluyormu paşam
-
Kocaeli İl Temsilcisi
-
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
ilahisin abi
bu gün çok güldüm başıma gelecek var kesin , sanki hollanda et ve süt ineklerine mi benzedi acep
sanki andırıyo mu ne
yok be abi çarşıda 2 dakkada tepeler beni memur abiler ne işim var yardır ormana abi
daha yanına makinalı tüfek montajı çalışması var
Yahu tırsıyom....
Hani şu japon hatunların bindikleri pisikletler var ya...
Hazır çadır var diye,
Aman ööle bişiyler olmasın haa....
Delikanlıyı bozar...
-
Kocaeli İl Temsilcisi
M.balibey adlı üyeden alıntı
abi aynı şehirde olsaydık akşamları gelirdim yardıma eline sağlık kolay gelsin bir ara uğramak isterim yanına
gel tabi kardeşim ne demnek her daim beklerim
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:11 ----------
Yahu tırsıyom....
Hani şu japon hatunların bindikleri pisikletler var ya...
Hazır çadır var diye,
Aman ööle bişiyler olmasın haa....
Delikanlıyı bozar...
nasıl bir çadır abi o kine ?
-
Kızılay çadırı deyil....
Bunda da direk var ama , direk bildiğin direk değil...
-
Anladığım kadarıyla elindeki malzemeleri değerlendirerek ortaya birşey çıkarmaya çalışıyorsun.Emeğine söyleyecek hiçbir şey yok.Takdire şayan.Fakat Herşeyi çıkarıp çıplak motor yapsaydın daha iyi olur gibi düşünüyorum.Herşey gözünün önünde tamiride kolay olur
alp
cırtların hepsi fermuar yapılırsa çok işlevsel olur hani
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Kızılay çadırı deyil....
Bunda da direk var ama , direk bildiğin direk değil...
kızılay çadırı gibin ? direk var ? direk bildiğim direk değil ?????? alla alla nası bi direk acep ?
-
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)