Arka freni diskli yapma..
Reklamlar
-
Merhabalar.Bende Asya shark 150 scooter var.Arka fren kampanalı yani orjinali. Kampanalı fren pek iyi değil çabuk bitiyor ve kullandığım alanlar genelde bayır bölgeler.Üstündeki balata bitti resmen. Ben bunu diskli frene çevirebilir miyim acaba ne kadara mal olur ve iyi olur mu sorunsuz çalışır mı acaba. Düşüncelerinizi bekliyorum.. Şimdiden Teşekkürler...
Pirate oF Dü[Z]ce...
Reklamlar
-
disk olsa bitmeyecekmi , freni biraz az kullan at acemılıgı ustunden . Ben o moıtoru 1 haftada çeviririm ama muayeneden geçmez .
bayırları kompresörle in basıp basıp ani fren yapma sorun kalmaz
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
mterayes26 adlı üyeden alıntı
disk olsa bitmeyecekmi , freni biraz az kullan at acemılıgı ustunden . Ben o moıtoru 1 haftada çeviririm ama muayeneden geçmez .
bayırları kompresörle in basıp basıp ani fren yapma sorun kalmaz
Muayeneden niye geçmesin ki. zaten muayenede arka fren tekeri kitliyomu diye bakıyolar arka freni kampanalı scooterlar tekeri kitleyemiyo muayenede sorun çıkarsa asıl ondan çıkar. Ama çok para gider arka freni disk yapmaya. Onun yerine bir takım michelin lastik almak daha güvenli olur.
-
Motoru dısc'e cevırdıkten sonra muayeneden geçer sorun olmaz,
Fakat dısc'e cevırme işi pahalıya patlar,
100,,130 lira arası arka fren sistemi,
40,,60 arası arka fren dısc'i,
100,,150 arası arfa disc bağlandılı jantın,
35,,60 arası arka fren dısc sıstemlı teker braketi,,,
hesabını sen yap,
işte fiyat alabileceğin site...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
Cevaplar için teşekkürler. Şimdiden vazgeçtim heralde. Bu kadar masrafa değmez zaten balata değiştiririm daha iyi. Ama orjinal balata iyi değil heralde motor daha 1500 km ye geldi bitti resmen balata. Birde çoğu zaman basmak zorunda kalıyorum bölge biraz dağlık 2 km falan bayır var vede yol bozuk olduğu için mecburen basıyodum.Ama daha çok dikkat ederim..
Pirate oF Dü[Z]ce...
-
Arkadaşlar Motosiklet balataları su ile temas ettiği sırada yumuşadığından kışın daha çabuk biter,
değişmesi basit olduğundan ve daha sıkı tuttuğundan dısc balata tercih sebebıdır,
fakat o bitmiyor değil oda bitiyor,
fakat KAMPANA BALATA (misal) 3 mm kalınlıkta kullanılabılırken,
DISC BALATA dibindeki demire kadar hatta o demir dahi kullanıldığı zamanları gördüm
yani balata bu,
500km'de bitebilir,
3000 km'de gidebilir...
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
serkan abi yazmış zaten gerekli şeyleri ama işin birde şu boyutu var scooter.. yani yere yakın motor o diskin çalışma ortamı çok pislik içinde kalıcak buda nedemek sürekli öten fren sistemi kampanın böyle bir dezavantajı yoktur birde arazi çamurlu ortam kullanımında disk hiçte mantıklı olmuyor bende 150cc bir çinli scooter sahibiydim arka disk frendi
birde o kadar kısa sürede normal kullanımda bitmesi biraz zor,kaliteli balata alın balata spreyiyle güzelce temizleyin kampanayı.
-
balatan çok sıkı olup sürekli sürtünme halinde olmasın ona da dikkat et arabada başıma gelmişti sıkmadığı içinde fark edilmiyordu
-
ben cuba yaptım konusu burda http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...tml?highlight=
enaz200-300 tl gider kendin yaparsan
-
Bir zamanlar KANUNİ RACER 200 'ümede yapmıştım,
Herşeyin En İyisini kullanıp kimsede olmayanları yapmıştım
Hey Gidi Günler Hey,
Dünyada Tek Racer 200 R2
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)