Tvs Apache 150 Vites Çok Sert!
Reklamlar
-
Merhabalar uzun yıllar önce ortaokul çağlarımda mobilet kullandım yani gaz ver gitsin frene bas dursun tarzı, kaza yaptım sağ dizimi parçaladım bacağım kesilmekten kıl payı kurtuldu ve motoru bıraktım son zamanlarda motor sevdama engel olamadım ve bir arkadaşımın desteği ile tvs marka motoru satın aldım motor görünüş ve kalite bakımından gayet güzel ve tatmin edici üstelik oldukça hızlı yakıtıda oldukça tasarruflu vibrasyonuda bahsedildiği gibi rahatsız edici değil ancak kafama takılan bir konu var onu sizlere sormak istiyorum
motorun vites geçişleri çok sert basıp 1 e atarken sorun yok ancak hızlanıp 2 ye çekeyim dediğimde eğer standart güç uygularsam boşa geçiyor çok fazla güç uygulamak gerekiyor bu bana bir sorun gibi göründü debriyaj bırakır bırakmaz kavrıyordu onu ayarladım ortalara aldım yani onunla ilgisi yok ancak dediğim gibi vites kolu çok sert arkadaşım zamanla yumuşayacağını söyledi ancak şüpheliyim bu motoru kullananlar bana fkir verirlerse memnun olurum şimdiden teşekkürler.
Reklamlar
-
10/40 motul yağ koy düzelir belki. debriyajında kaçırıyor olabilir
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
-
Castrol Power1 10w-40 (Trizone Serisi) yağ koy büyük ihtimalle düzelir eğer düzelmez ise debriyaj balatalarına baktır motorun
Y@K@M02... 4 TEKER BEDENİ 2 TEKER RUHUNU TAŞIR... Faswind200R
-
kesınlıkle motoruna baktır sayet apachenın vıteslerı ılk 5000 km den sonra bıldıgın pamuk gıbı olur ses bıle duyamassın gecıslerde
-
vites geçişleri söylediğin gibi değil. hatta sınıfına benzer motorlardan daha şık vites aralıkları var, mutlaka servise bir göstermelisin
-
motorunda sorun var kesin
-
Ayak topuguyla bas tvs de bu normal.bildigim kadariyla o yuzden ayak topuguyla basiyor bazi arkadaslar
-
tvs e mi ayak topuğuyla basıyorlaR?? ya hocam, nerden çıkartıyosunuz bunları, kim anlatıyor hay allahım.
tvsin diğer motorların kullanımından ayıran tek bir virgül bile yok.
-
agilty adlı üyeden alıntı
Ayak topuguyla bas tvs de bu normal.bildigim kadariyla o yuzden ayak topuguyla basiyor bazi arkadaslar
eski modellerde bildiğim topukla vites değiştirme var yenilerde diğer vitesli modeller gibidir topukla basacak yer yoktur
-
lgilenen herkese teşekkür ediyorum sanırım servise göstericem
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)