garagaçan çeyrek milliğine geri geldi :(
Reklamlar
-
caracal 200lüğü sanayiden çıkarttım.pikapla getirdik. eve geldim daha 400 metre gitmeden viteste sıkıntı oldu. viteste gitmiyor motor yerinden kalkmıyor 4-5. vitesle yavaş yavaş gidiyor. annemde dışardaydı. tam tur atamadan bozulunca aramızda bozuldu.yaklaşık 500-600tl masraf yapıp küfür eder gibi yerinden bile kalkmayınca çakmakla yakmaya kalktım beni zor tuttular.sinirden döküp geçirdim. hemen ustayı ardadım. sonuç yok balata bitmiştir dedi. bu konuda ne yapayım ustayı mıdöveyim yoksa kendimi mi? :( 1.viteste hiç kalkmıyor debriyajı bırakıyorum sanki boş viteste gibi duruyo hiç tepki yok diğer viteslerde de öyle.çok sinir bozucu bir şey babama da arka fren balatası dedim tartışmamak için.tartışma başlarsa bir daha motosiklet sahibi olmam üniversiteden sonra olur :(teşekkürler
Reklamlar
-
ıyıkı yakmamışsın burasına guldum sadece yanlış anlama ınş tez zamanda halledersın
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
-
Debriyaj teli fazla gergin olabilir.
Balata öyle ha deyince bitmez. DEbriyaj sökülüp takıldıysa montaj hatası yapmış olabilirler. DEbriyaj göbeğinde (varsa ) pim ayarı yanlış olabilir. vs vs.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
debriyajı ayarladınızmı debriyaj teliyle oynayın bı ayarlarıyla
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
-
500 tl harcayıpta yürümüyorsa kabahat ustada babanla beraber gitkonuş yürümeyen motoru sana nasıl veriyor sonra sen çalıştırıp gezmedinmi ustanın yanında kontrol edilmeden motor alınırmı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)