İrfan abim ellerine sağlık, Serdar abim güle güle kullan (:
TayfA uğramadan edememiş sana ne güzel(:
İrfan abim ellerine sağlık, Serdar abim güle güle kullan (:
TayfA uğramadan edememiş sana ne güzel(:
aynı fobi bendede mevcuttur bir iş yaparken en orjinalini en mükemmelini yapmaya çalışsamda eldeki imkan ve çok geniş bir ihtiyaç seçeneği çıkar ortaya yani hiç kurcalamayalım yoksa yaz yaz bitmez
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:01 ----------
nerdesin sen bakem ebubekir fazla takılmıyorsun bu aralar 24 şubata gelcenmi yalovaya ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:03 ----------
valla gelirsen memnun olrum yiğidim sevindirik oluruz siye seçkin kişisiyle onur kişisine aklım ermez lakin istanbula varıncaya sümükleri buz olmuştur kesin hava çok sertti o akşam gerçii ben kömürlükte ısıttım onları biraz ama anca eskihisara kadar yetmiştir , bide sıcak kahve dopingi yaptım ulem daha ne yapem
seçkin adamıda yanık lastikleriyle benim bıss ın önünü kapamış utanmadan misafir deyi bişey demedim
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
havalar güzelleşince İNŞALLAH yeni projelerinin ucundan tutarız keyifle abim
Ninja
işte o zaman "piyanist motor" diye bir marka çıkar ortaya :D
izmir işleri devam abi koşturuyoruz bir orda bir burda şimdilik yok bir yaramazlık güzel gidiyo
Ninja
irfan ben sana demiştim yakında motor hurdalıgı satın alırsın valla sana helal olsun odemiri uydurdun ya yakında motorda yaparsın
İrfan abim 24 Şubat'tan haberim yok...
isteyerek fazla takılmıyorum abim, yoksa her daim gönüldesiniz...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)