suzuki inozuma arka çanta aparatı yapımı
Reklamlar
-
İrfan ne diyeyim şimdi sana.Akşam yanından ayrıldıktan sonra " yahu çocuğun dünya kadar işi var neler sardık başına" diye diye yol aldım.
Bu kadar mı ince elenip sık dokunur,milimetrik hesap yapılır,pes diyorum.
Eline emeğine sağlık . Bir aksilik olmazsa pazar günü montaj için oradayım ,tabi ki kısmetse.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
Reklamlar
-
Adana İl Temsilcisi
tek kelimeyle SANA HELAL OLSUN kardeş.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
irfan abi on numara olmuş eline koluna sağlık
-
Biz hala oturalım 2 dk boş dur irfan abi yaaa 2 dk bünye rahat etsin yat söyle bünyen dinlensin :D :D.. Eline sağlık abim sen ne zaman mekan açacan abi yaa boşver fırını biz sana tükkan açalım :D :D...
-
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
-
eline yakışıyor adamın.... yap adamım devam et...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
-
eline sağlık irfan abi ekonomiye yüzde yüz katkı yapıyon dışa bağımlılığımızı azaltıyorsun resmen hurdalıktan
Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türkiye halkına Türk milleti denir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
eline sağlık abi. güzel ve profesyonel bir çalışma olmuş top sakal da yakışmış
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
Ellerine sağlık abi çok güzel bir çalışma olmuş keyifle okudum. Allah cc güzel günlerde kullanmayı nasip etsin serdar abimizede inşallah.
-
İrfan abi valla senin gibi mekanikçi yotur abi soluksuz okudum ve izledim..
Ellerine,emeğine,aklına sağlık..
-
Döktürmüş yine maşallah
Motorun üstünde görelim hele bir nasıl olmus.
-
Eline sağlık İrfan kardeşim,gene 10 numara iş çıkarmışsın maşallah.
Motoseyyah'ın da yeni çantasını güle güle kullanmasını dilerim.
-
10 numara 5 yıldız, yok yok 20 numara 10 yıldızz
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
-
-
abi ustalık başka bişey
-
irfan yaparda güzel olmazmı yav senin işçiliğin her zaman 10 puan
-
Kocaeli İl Temsilcisi
K o r @ y adlı üyeden alıntı
emeğine sağlık..
korayım nasılsın evlenince senide mi kaybettik yoksa
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:35 ----------
motoseyyah adlı üyeden alıntı
İrfan ne diyeyim şimdi sana.Akşam yanından ayrıldıktan sonra " yahu çocuğun dünya kadar işi var neler sardık başına" diye diye yol aldım.
Bu kadar mı ince elenip sık dokunur,milimetrik hesap yapılır,pes diyorum.
Eline emeğine sağlık . Bir aksilik olmazsa pazar günü montaj için oradayım ,tabi ki kısmetse.
aşkolsun be abi ne demek lafı dahi olmaz biliyorsun , o nasıl sözdür , yeterki elimizden bir şeyler gelsin gerisi için kafanı takma derim
kısmetse motoru getirde bende merak ediyorum nasıl duracak diye
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:38 ----------
adanalı adlı üyeden alıntı
tek kelimeyle SANA HELAL OLSUN kardeş.
bildiğin her zamanki irfan işte abi teşekkür ediyorum, saygılar
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:40 ----------
soa adlı üyeden alıntı
Biz hala oturalım 2 dk boş dur irfan abi yaaa 2 dk bünye rahat etsin yat söyle bünyen dinlensin :D :D.. Eline sağlık abim sen ne zaman mekan açacan abi yaa boşver fırını biz sana tükkan açalım :D :D...
berkay arada bi toplanıp arardınız beni mangal , çay partileri yapar muhabbet ederdik kış gelince tırtladınız sesiniz soluğunuz çıkmaz umarım iyisindir kardeşim
tükkan işine gelince sen benim eve gelmedin demi hiç ? tükkan var zati adıda dostlar kömürlük tamirhanesi
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:43 ----------
egelim 43 adlı üyeden alıntı
Bir piyanist irf. klasiği
adamda çözümsüzlük yok uğraşmak var
tebrikler
sen çözmüşsün bu işi paşam bu lafın üstüne daha ne diyeyimki ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:45 ----------
telmessos adlı üyeden alıntı
eline sağlık irfan abi ekonomiye yüzde yüz katkı yapıyon dışa bağımlılığımızı azaltıyorsun resmen hurdalıktan
yerterli teknik alet edavata sahip olursam , ekonomiden ziyade , tüm motosiklet kullanıcılarına faydam dokunacak ama bir işe giriştiğimde ancak arge ,prototip çalışmalarla göz önüne çıkmak durumunda kalıyorum , yoksa ver bana imkanı bak seyreyle neler yapılabiliyor , mesela kafamda olmadık işler var ama imkanım yok mesela süper sport makinalara koruma demiri fikri nasıl ? olmazmı pekala olur ama onu öyle bir yapacaksınki hanzo işi olmayacak görüntüyü bozmadığı gibi motosiklete ayrıca bir hava katacak , ama asıl işi motoru sürücüyü ve granajları korumak olacak ,
geçenlerde benim arkadaş 600 rr ile yan yatırdı nerden baksan orjinal iş yapmaya kalktığında 1500 lira masraf var 600 rr ı kapının önüne çekecez ama arkadaş müsait değil hazır yakalamışım makinayı onun ölçüsünü , bağlantı yerlerini planını projesini yapmadan yollarmıyım sanıyorsunuz breh breh breh
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:52 ----------
ozgurakman adlı üyeden alıntı
eline sağlık abi. güzel ve profesyonel bir çalışma olmuş
top sakal da yakışmış
sağolasın özgürüm iyisin değilmi ? ne top sakalı ulem paçozluktan traş olmaya eğrindim ama bu gün parladım ay gibi
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:56 ----------
ArslanSerdar adlı üyeden alıntı
Ellerine sağlık abi çok güzel bir çalışma olmuş keyifle okudum. Allah cc güzel günlerde kullanmayı nasip etsin serdar abimizede inşallah.
amin diyelim sağol varol
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
İrfanım mucidim, eline emeğine sağlık döktürmüşsün yine ellerin dert görmesin paşam
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
-
Kocaeli İl Temsilcisi
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)