merhabalar ybr 125 motosikletime phılıps photon xenon effect ampul aldım ancak ampuller 55 watt taksam far tası erirmi ya da başka sıkıntı olur mu? yoksa sıkıntı olmadan kullanabilir miyim?
merhabalar ybr 125 motosikletime phılıps photon xenon effect ampul aldım ancak ampuller 55 watt taksam far tası erirmi ya da başka sıkıntı olur mu? yoksa sıkıntı olmadan kullanabilir miyim?
evinde 75 watt ampül varken sen 100 watt taktıgında birşey oluyor mu ? sonucta akünün amperine göre tesisat yerleştiriliyor
hak etmeyene merhamet kendine yapacağın en büyük ihanettir.!
valla ben otomasyon teknisyenim sadece düz mantık yordum
hak etmeyene merhamet kendine yapacağın en büyük ihanettir.!
Isısı tabiki daha yüksek olucak ve boyut olarakta farklı olması etkileyebilir. Dışarıda oldukça bu farlarla dolaşan motosiklet görüyoruz. İşin en önemlisi ışığı dağıtarak diğer sürücülerin sürüş güvenliğini etkilemesi. Olaya bence bu açıdan bakarak değerlendir.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
daha iyi aydınlatsın diye düşünüyorum orjinal farı iyi aydınlatmıyor hemde bu görsellik olarak daha güzel
Aprillia scooterda s tipi 35 watt ampul yerine 18 watt h tipi taktım mercek eridi.
Sym joyride da s tipi ampul yerine (35 watt) h4 35 watt taktım ayna( tas) eridi.
Kymco people s200 scooter sıfır aküyü yolda bitirdi. 55 watt söküp 35 watt takınca sorun kalmadı. (orjinali 35 watt )
Sende buna göre kendi hesabını yap.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
ya ampulü aldım şimdi 40 tl boşa gidecek
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:58 ----------
neyse elden çıkarmam gerek anlaşılan ben bu feyizoğlunun varya kaç watt olduğu yazmıyor mail attık sorduk ipleyen yok keşke sipariş etmeseydim
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
aga ben s tipi 35 w çıkardım h4 35w taktım hiç erimedi
demekki sym far tasından malzemeden çalmış
mustafa sen bence hiç bızıklama bu ampül işini orj kalsın eğer zenon takarsan usta yanlış bi bağlantı yapar ya aküyü yer ya tesisatı yakar en son gene orj dönersin bence hiç oynama
o aldığın ampülü bana yolla benim motora takayım
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
far rölesi gerekli diye biliyorum ben..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
ben hıd marka 8000 k 35 wattlık xenon kullanıyorum motosiklet için üretilmiş bütün tesisatı içinde iyi bir elektrikçiye taktırırsan hiç sorun yaşamazsın.bugüne kadarda hiç bir sorun yaşamadım akü tas erimesi falan filan.
tesisata zarar verirsin. Röle takıp yenı bı hat çekersen ömürluk kullanırsın. Tabi far tasının ısıdan erimesini saymazsak
Mustafa ÇAKMAK A rh(-) Suzuki GSR 600
ya bir .ıçı kırık ampul ne kadar sorun oluyormuş takmıyorum ben burda tanıdık aksesuarcılara satarım onu isyersen sanada satbilirim 40 tl artı kargo
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:47 ----------
ben baita xenon alacaktım ama bir ortak bulunca bunu aldım 20 tş paylaşacaktık ama olmadı işte paraya kıyarsam alırım xenon
motorunun ürettiği enerji ampulun çektiği enerjiden fazla olacağımdan,
AKÜN BİTECEK,,MARŞIN BASMAYACAK,,KORNAN ÖTMEMEYE BAŞLAYACAK 'tır maleseff,,,
orjınalınden şaşmamanda fayda vardır...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
yamaha ..nelik olsun diye 55wattı kaldıracak sisteme 35wlık ampul takmış olabilirmi? 2 liranın hesabınımı yapacak adamlar. yani sorun olur
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)