Estağfirullah Serkan...
bu işin ustası ,bu işten ekmek yiyeni sensin..
yılların tecrübesi bizimkisi...kendimizin, eşinmizin,dostumuzun ustasıyız ancak...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Evvel zaman içinde kalbur saman içinde yıllar önce motorumun ön far ampulünün kısa devresi patladı aradım 35/35 wat hs1 ampulu memleketde bulamadım sanayide 55 waat h4 ampul aldım ampulu satan usta dedi birşey olmaz neyse taktık motor üç gün sonra marş basmamaya başladı aküm bitiyordu gittim ampulu aldığım ustaya marş basmıyor ne yapmak lazım dedim o zaman akün bitmiştir tak bir akü// usta üç gün sonra yeni aldığım akü de basmamaya başladı // her neyse samsundan bir arkadaştan ybr,nin orjinal ampulunu buldum taktım eski aküm halen çalışıyor şarzda sorun yok eğerki orjinal 35/35 waat kullanmazsanız watı büyük gelir ve motosikletiniz şarz yapmaz gavur öyle bir ayarlamış hem çalışsın hem şarz etsin hem ampul devamlı yansın... bilmem anlatabildimmi.
Yeni konu açmak istemedim, bilindiği üzere ybrnin ampul 35w ve bana yetmiyor. Sipariş ettiğim 40w led ampulu taksam bi sorun oluşur mu?
Hortlatmak gibi olduda 14 bin km dir 55 w ampul kullanıyorum aku gwçen hafta omrunu bitirdi. Akunun 3. Senesi zaten omru bıtmıstı
Edit : Hala 55 w kullanıyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)