Elinize emeginize saglik super olmus
Elinize emeginize saglik super olmus
ellerinize sağlık....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
direk sakala bakmayın, motosikletin bütününe bakarsanız güzel olduğunu anlayacaksınız ama direk sakala dikkat ile bakarsanız sırıtabilir. bence güzel olmuş
Karadeniz - Giresun.
Ne geyik adamsın arkadaş yaa konumu katletme merakın nereden geliyor. Hala vstrom fazer karşılaştırıyosun haalaa yaa... Segment farklı tarz farklı anlayış farklı kültür farklı
biri iki silindir biri dört silindir. biri altmış küsür beygir biri yüz beygir biri enduro touring biri sport touring biri stabilize motoru biri asfalt motoru daha sayayım mı gülom.. Anla artık, cbf600 er6 vfr800 falan desen tamam derim karşılaştır.. Bıraksam xt660R'la karşılaştırcaksın oğlumu. Ben sakınayım oğlumu senden iyisi mi
Tamam vstrom iyi onnumara vstrom canavar vstrom ayrıl da gel vstrom çok iyi motor vstrom.. Yeterki sus arkadaş.. Sıvadın konuya yaaaa
"CaRPe DieM"
gayet güzel olmuş.. kazasız günlerde bin maşallah...
haa şöyle adam ol yola gel benden daha mı iyi bileceksin biz bi saçları değirmende ağırtmadık çömez
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Nasıl taktınız sakalı ben takamadım ayrı demir falan kaynattırmak lazımmış galiba ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:44 ----------
Bağlantı demirini demircide mi yaptırdın hazır mı satılıyor ACİL
Özel mesajdan cevap verdiğim gibi, orjinal alt sakalın kendi bağlantı demirleri bulunuyor..
"CaRPe DieM"
El emeği göz nuru helal olsun ne puig ne rizoma işte budur.
Bence çok güzel olmuş, şık durmuş. Güle güle kullanman dileğiyle.
biraz uğraşlı olsada gayet güzel olmuş çok yakışmış motora. böyle şeyler yapan insanları görmek nedense mutlu ediyo beni
2M is my life
Music & Motorcycle
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)