Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Photoshop Renk Yardımı

REKLAM ALANI
    Ahmanamra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 125 R 2006
    Arkadaşlar aranızda bu motorun şase granaj , sele ve jantları sarı siyah kombinasyon renklere çevirebilecek photoshopçu varsa büyük sevaba girecek. Ona göre boyatıcam görmeden karar veremiyorum

[IMG][/IMG]
    Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)

http://www.facebook.com/amraercan

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    Abi bişeyler karaladım tam istediğin olmasada en azından fikir verir Jant ve grenaj rengiyle ben olsam oynamazdım ( jant rengi zaten çok güzel, grenaj ise oynandığında çok çakma durabiliyor :/ )

Bence şasi vesaire bile çok zahmetli. İllaki değişim istiyorsan, ön cam, kuyruk ve plakalık değişimi, egzoz değişimi, elcik koruma ... ... gibi aksesuarlarla gerçekleştirsen daha tatmin olursun çünkü zaten bu haliyle de çok güzel bi motosikletin var

Ahmanamra bunu beğendi.
    Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...

Teo23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -1954 BMWr25/3-Jawa Laser 250+MZ 98 125cc+MCT 250
    Motoru boyadan sonra toplarken egzosu photoshopta unutmuşsun...
    kakare bunu beğendi.
    The man who knows everything chooses to know nothing...

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    Alıntı Teo23 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motoru boyadan sonra toplarken egzosu photoshopta unutmuşsun...
    Abi o egzozun deişmesi ufacık bişey olması lazım onu ima etmeye çalıştım
    Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...

Teo23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -1954 BMWr25/3-Jawa Laser 250+MZ 98 125cc+MCT 250
    ;) Yok hakkaten egzos orada iyi durmuyor iyi yapmışsın. Senin modifiyeler motoru daha derli toplu hale getirecektir.. Ben biraz espri yollu takılayım dedim ;)
    The man who knows everything chooses to know nothing...

Ahmanamra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 125 R 2006
    Alıntı ferdinandd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi bişeyler karaladım tam istediğin olmasada en azından fikir verir Jant ve grenaj rengiyle ben olsam oynamazdım ( jant rengi zaten çok güzel, grenaj ise oynandığında çok çakma durabiliyor :/ )

Bence şasi vesaire bile çok zahmetli. İllaki değişim istiyorsan, ön cam, kuyruk ve plakalık değişimi, egzoz değişimi, elcik koruma ... ... gibi aksesuarlarla gerçekleştirsen daha tatmin olursun çünkü zaten bu haliyle de çok güzel bi motosikletin var

http://b1302.hizliresim.com/16/7/jw078.jpg

KArdeşim ellerine kollarına emeğine sağlık teşekkür ederim. Beklediğimden çok daha güzel olmuş valla. Dediğin gibi çok zahmetli olabiliyor ama ben şase ve jantlara girişmeden sadece grenajları çevireyim diye düşünüyordum önce.Elcik koruma bu aygelecek. camda düşünüyorum kendim yapıcam. Kuyruğa ellemem onu kaldırırsam küçültürsem komple çamur olurum :D Artı önde koruma demirlerim ve kuyruk üstünde çanta demirimde var onlarıda sarı yapıcam . BAyılıyorum sarı siyaha eşşek arısı gibi duruyo :D Yaza doğru girişicem inş. renklere .Fikir vermesi açısından çok yardımcı oldun saolasın tekrar.
    Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)

http://www.facebook.com/amraercan

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)