yardımınıza ihtiyacım var
Reklamlar
-
sebebi bende mz 97 model 125cc 4 zamanlı var biliyorsunuz ve geçen hafta motoru çalıştırdım ve bir anda motor devir kesmeye başladı 7-8 bin devirde kalıyor ve gazı sonuna kadar asılsamda gitmiyor eve kadar gitdim baktım yedeğe almışlar oynamışlar herhalde ama yedekte bile olsa yapmazdı gitdim 98 oktan benzin aldım o akşam 5-6 km aynı sorun devam etdi sabah herhangi birşey yoktu ve son bir haftadır iyiydi bugün aynı sorun gene oldu ve bende gidip bu sefer süper aldım sebebi 98 oktan subabları kurutuyormuş ve gene aynı sorun başladı servisi Antalyada olduğu için artık burdaki ustalara güvenemiyorum
bence sebebi
1. pislik gelmiş olabilir
2. acaba 98 oktandan sonra motora bişeyler mi oldu
3. acaba karbüratör arıza yapabilir mi
Reklamlar
-
önce buji ye bak derim
olmazsa gene gel
Kingston in Aksaray
(niye diye sormayın :((()
-
Benim icin zoru basarmak kolaydir, imkansiz ise biraz zaman alir!”
Sinan Atasoy
-
Aklıma geldi.. Ateşleme sistemindede sorun olabilir.. Isınınca alet sapıtıyo olabilir bişşeyler..
Sinan Atasoy
-
bakalım servis getirmeden anlayamam dedi servise götürücem
ama gene yapıyor ve korkmaya başladım acaba motoru zorlayıp sıkıştırdım mı yani rektefe istemez umarım
ve bazen eksozdan patlama sesleri geliyor örn: 5 vitesle hızla giderken gazı bırakınca yada motor freni yaparken eksozdan acayip patlama sesi geliyor tabi herkez bana bakıyor karizma yerle bir sebebini çözemedim
-
silindir rektefe isteyecek durumda ise:
motorun zor çalışır
silindirden rahatsız edici sesler gelir
benzini çok yakar
rolantide durur
sen bujiyi değiştirdin mi?
Kingston in Aksaray
(niye diye sormayın :((()
-
-
Buda bir tecrübe olmuş böylece
-
Patlama sesi onu gösteriodu.. Fazla yakıt geliyor yakamıyor diyecektim.. Ama orunu çözmüşsün.. Geçmiş olsun..
Sinan Atasoy
-
bizde biseyler daha ögrenmis olduk
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler