arkadaşlar çok önemli ne yapacağımı bilmiyorum yardım acill
Reklamlar
-
arkadaşlar motosikletim geziyordum aklıma ormanın zirvesine çıkmak geldi ormanda yakındı bana ormanda biyere kadar asfalttı ondan sonrası taşlıktı taşlıkta giderken çıkamadığım biryeroldu zorladım biraz zorlayınca motor sitop etti ve gine çalıştırdım ama gazı verince istop etti sonra taşlık yerden çıkardım ne kadar malım ya bu motor burayı çıkarmı diye hiç düşünemedim he bu arada motorumda mondial scooter 125cc sonra asfalta getirtim kontağı kapattım biraz bekledim sonra kontağı açtım marşa bastım tak diye çalıştı sonra aşağı kadar motor çalışarak indim sonra evimin önüne geldim gidişinde hiçbir sıkıntı olmadığını fark ettim ve evin önüne geldiğimde dedimki o zaman bu niye orda stop etti motorun altını vurmuş olabilirim diye baktım altına motorun aşağısı hep yağ olmuş ama birde yere baktım yerde yağ yok ama motorun alt kısmında yağ sızmıştı geldiğim yollara baktım hiç yağ izine rastlamadım motoru çalıştırdım şuan garajda birazdan resim koyucam şuan motoru çalıştırmak istemiyorum kitlerim diye motorcuyada götüremiyorum elim kolum bağlı neyapabilirim
Reklamlar
-
Ben en iyi ihtimalleri söylüyeyim.
Depodaki benzin azsa rampada benzin gitmemiş olabilir.
O yağda çin işi motorlara fazla yüklendiğinde şanzuman kısmından akan yağ olabilir.
-
rapsy_09 adlı üyeden alıntı
Ben en iyi ihtimalleri söylüyeyim.
Depodaki benzin azsa rampada benzin gitmemiş olabilir.
O yağda çin işi motorlara fazla yüklendiğinde şanzuman kısmından akan yağ olabilir.
evet depodaki benzin bayaa azdı alcaktım senin dediğin gibi rampada baya bi dikti benzinde arkaya doğru kaçtıysa gaz yemediğide ondan aklıma hiç bu fikir gelmemişti çok teşekkür ederim içimdeki sıkıntıyı giderdiniz işşallah başka bi ihtimal olamaz zaten motorun alt kısmındaki yağ biraz kuruydu
-
hava soğutmalı motosikletlerde şişme denen olay gercekleşmiş de olabilir
-
serdar37100 adlı üyeden alıntı
hava soğutmalı motosikletlerde şişme denen olay gercekleşmiş de olabilir
hava soğutmalı değil bildiğim kadarıyla fan soğutmalı
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)