sevgılı motorcu arkadaslar bende cbf 600 var yetkılı servıse gıtmek ıstemıyorum 38 bın bakımı geldı anadolu yakası umranıye uskudar kadıkoy arası kalıtelı bıldıgınız servıslerı tarıf edermısınız ve telefonunu yazbılırmısınız.
sevgılı motorcu arkadaslar bende cbf 600 var yetkılı servıse gıtmek ıstemıyorum 38 bın bakımı geldı anadolu yakası umranıye uskudar kadıkoy arası kalıtelı bıldıgınız servıslerı tarıf edermısınız ve telefonunu yazbılırmısınız.
ben motorumu konşuk motordan almıştım, servis konusunu sağdan soldan duymamla söylüyorum konşuk iyiymiş
'' hayat ancak ölümle yüzyüze gelince anlam kazanır. ''
Yetkili servise gitmek istememe nedenini öğrenebilirmiyim..özel değilse tabi...db honda benim adamlarım...sana kazık yememe temiz işçilik garantisi dahi veririm...ama servisle işim olmaz dersende honda dbden ayrılıp kendi mekanını açan Ergin Ustanın adresini veririm..sahrayıcedide optimum arkasında...db motorun tek kötü huyu büyük makinadan nefret etmeleri...yüksek cc makinaları genelde randevuyla kabul ederler...esengülü hep anlatır dururlar Ali Beyi...ne istersin karar ver...
metehan reyis, ergin ustadan ben 2008 yılında innova almıştım. oradan hatırladım, dükkanı tam nerede açtı bi gideriz.
Bi öğrenem adresi buraya yazarım bende daha ziyaretine gidemedim 1 yıl olmadı henüz zaten...o yıllardan beri hayaliydi kendi işinin sahibi olmak...bikaçgüne öğrenirim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Ergin ustanın dükkanı çok basit bi yerde. D-100 den optimuma gittiğinizi varsayarsak optimum otopark girişini geçtiğiniz zaman sağda dik rampalı bi sokak var hatta kamyon giremez tabelası var, ordan aşağı indiğiniz zaman sokak caddeye bağlanıyor ve sağa dönüyorsunuz hemen ilerde sağda :D geçen ay zinciri değiştirmeye gittiğimde tanışmıştık kesinlikle tavsiye ederim :D
Şerbeti mayhoştur beyinleri bulandırır, tutsak eder.Lisanı umumi küfürdür lakin mahyalarda yanıp söner. Mekteb-i rüştiyesinde kalburüstü bi kaç fahiş mürebbiyelikeder.Lisanları hafi...[COLOR="Red"][B][B][/B][/B][/COLOR]
Yetkili istememişsiniz ama D&B gerçekten iyidir.Ücretleride diğer servislere nazaran uygundur.
Bu arada Ergin Ustanın dükkanını öğrendiğim iyi oldu.
www.motojektif.com
eğer kartal tarafındaysan soğanlıka filan yakınsan bülent ticaret ve yüksel motora gitmemenizi tavsiye ediyorum .
ilgilen herkese tesekurler db ye gıtmeye karar verdım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)