ben bu en üstte resmini resmini eklediğim sıvıyı tamircinin patlak lastikte kullandığını gördüm dün.
sibopu söküp şişenin yarısını sibop yuvasından içeri boşalttı. havayı basıp motor "devam et. yolda patlak düzelir" dedi.
denemek lazım elbet.
ben bu en üstte resmini resmini eklediğim sıvıyı tamircinin patlak lastikte kullandığını gördüm dün.
sibopu söküp şişenin yarısını sibop yuvasından içeri boşalttı. havayı basıp motor "devam et. yolda patlak düzelir" dedi.
denemek lazım elbet.
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Bende Teo23 arkadaş gibi 42lt topcasemde iç lastik takımlar pompa el feneri olmadan dolaşmıyorum.Sprey de var..Ben zaten gece dağın başında kalırsam Sprey denerim. Ertuğrul66 arkadaşın dediği gibiyse yemede yanında yat
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:26 ----------
tubeless miydi? iç lastikli miydi?
Kullandıktan sonra bizede bilgi verirmisin ,motorda balans filan yapıyormu ,uygulaması kolaymı vs . vs.
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
sprey olanları dediğiniz gibi lastik patlayınca hem şişiriyor hem tamir ediyor.
benimki lastik patladıktan sonra siboptan lastiğe dökülüyor. sonra pompayla hava basılıyor lastiğe.
bazı arkadaşlar patlamadan koyulacağını söylemiş lastiğe. ama bana satan tamirci patladıktan sonra koy dedi..
http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/94595-artik-lastigim-patlayacak-diye-korkmuyorum.html
bu sıvının bir benzerinide riallide buldum. 3,5tl hiçbişey.
Ürün Açıklaması
Tubeless lastiklerde tamir derdine
son.Solusyonu lastiğin içine boşalt
havayı vur yola devam.
http://www.rialli.com/urunler/323_ya...ik-tamir-kiti/
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG] Migros'a gelmiş, artık kaç M bilmiyorum ama Ankaradaki en büyük olanı. 13 TL ve Şambriyelli ve ya şambriyelsiz her tür lastiğe uygundur diyor... ;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:40 ----------
Bu da linki... : http://www.falkon-autokit.com/?goto=...y&urun_idx=244
The man who knows everything chooses to know nothing...
Benim teker de patlamıştı. Adam bu şekilde bir tamir yapacağını söyleyince mantıksız geldi. Gönülsüz de olsa "he" dedim. İçine boşalttı sıvıyı. Sonra hava bastı ve esrarengiz bir şekilde patlağın orası köpürmeye başladı. Derken katılaştı. Adam dedi ki; "Eğer yine patlarsa, içindeki kalan sıvı oraya kaynar. Tek yapman gereken en yakın petrolde hava basmak, yoluna devam etmek." Pek mantıklı gelmemişti ama ogün bu gündür sorunsuz gidiyoruz. Güzel icat demek ki.
Âlimleri irfan sahib eden, üç harf ile beş noktadır. (عشقْ)
Mü'minleri duhûlü cennet eyleyen, beş harf ile üç noktadır. (ايمان)
vay be 6 ay önce açmışım konuyu
benim arka tekerde 2 günde bir iniyor ben hava basıyordum. motorcuya gittim.
bu sıvıdan atalım geçer dedi. sibop iğnesini söktü. bu şişenin yarısını boşalttı. sonra sibopu takıp havayı bastı.
bugün 4. gün halen lastiğim ilk günkü havasında. fena faydalı bir icat.
yalnız vida falan girmişse işe yaramıyor. ozaman fitil atıyorlar. fitilden sonra inme oluyorsa ilaç atılıyor. şahane birşey bu. tavsiye ediyorum.
lastiklerim tubeless irc yalnız.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)