arkadaşlar mehaba, benim tiger'ın bu aralar vitesinde bi sıkıntı var. daha baktırtmadım ama fikir sahibi olmak için soruyorum. motorda hiç bi sıkıntı yokken, iş-güç gereği motoru 1 hafta yatırdım. aküsü bitmesin diye de ara ara çalıştırdım ama yerinden hiç oynatmadım. bu sabah motoru yine çalıştırdım hiç bi sıkıntı yok, çıktım yola her şey güzel, hafif bi yokuştan inerken vites düşüreyim dedim yok 3ten 2 ye inmiyo. durdum düzlükte az bi uğraştım 2 ye geçti ama 1e geçmedi. birazdaha uğraştım oda oldu biraz denemeler yaptım vites aralarında sıkıntı yok. yola çıktım tekrar bi yokuştan aşşağı vites düşüreyim dedim tekrar aynı sıkıntı, 5-4-3 sıkıntı yok ama 2ye düşmüyo. biraz öyle devam ettim düzlüğe geldim, gene uğraştım geçti. anlayacağınız yokuş aşşağı viteslerde bi gariplik oluyo. düzlükte biraz çalışınca düzeliyo anlam veremedim. düzyolda kaymak gibi yokuş çıkarken de çok iyi ama inerken vites 3ten aşşağı düşmüyo ... neden olur sizece... vites pedalı sonlanmış gibi duruyo az daha bassam kırılcak gibi ....