maalesef türkiyeye sokmak çok zor 2 yıl evvel mk4 supra getirelim diye uğraşmıştı arkadaşım ama astarı yüzünü geçiyor :(
maalesef türkiyeye sokmak çok zor 2 yıl evvel mk4 supra getirelim diye uğraşmıştı arkadaşım ama astarı yüzünü geçiyor :(
"Bu forum bilgi ve tecrübe paylaşım forumudur, Konularımda ve mesajlarım da yazdığım hiçbir şey doğru değildir tamamen kendi kişisel düşüncelerimdir."
resim resim resim resim resim
Hayattan Motorumu Alın Geri Neyim Kalır Ki?
Melikşah Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği (Tam Burslu)
Arkadaşım bence motosikletin özellik ve görüntü olarak çok güzel.Bu motordan çok az kaldı ve bulunmaz diye düşünüyorum.Eğer motorunun makinası sağlıklı çalışıyor ve grenajları tamsa yani kırık dökük eksik parçaları varsa, kaldıki kırık parçalarda çok nizami bir şekilde tamir oluyor motorunu orjinal rengine ve şekline sadık kalarak topla.inan 600rr dan daha çok dikkat çeker ve beğenilir.Sende memnun kalırsın benim düşüncelerim böyle.Forumdaki diğer arkadaşlar ne der bilmem ama bana kalırsa herşey olduğu gibi görünmeli.Orjinal herzaman iyidir.Bu arada motorunun resimlerini bekliyorum belki müşteri olabilirim tabiki satmayı düşünürsen.slm.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)