yüksek devir de gelen ses
-
Merhaba arkadaşlar.Bir kaç gündür motorumda şöyle bir sıkıntı yaşıyorum;sakin giderken hiçbir sorun yok ama biraz hızlanmaya başlayınca böyle kesik kesik hın hın hın diye gitmeye başlıyor gidişinde bir sıkıntı yok ama bu kesik kesik gitmesi canımı sıkıyor.Hafta sonu tamirciye gideceğim ama genede sizlerden de fikir almak istedim.Neden yapar bunu?
Reklamlar
-
Karbüratörde bi sıkıntı olabilir,karbüratör temizlenirse sorun büyük ihtimalle ortadan kalkar bir diğeri ise bujiden kaynaklanır çünkü siz gaz verdikçe motosiklet daha çok ateşleme ihtiyaç duyar buji bunu karşılayamassa kesik kesik gitmeye başlar statör e yeterli elektrodu yollayamadığı için gazı bi verir bi keser.
Y@K@M02... 4 TEKER BEDENİ 2 TEKER RUHUNU TAŞIR... Faswind200R
-
yakamoz7795 adlı üyeden alıntı
Karbüratörde bi sıkıntı olabilir,karbüratör temizlenirse sorun büyük ihtimalle ortadan kalkar bir diğeri ise bujiden kaynaklanır çünkü siz gaz verdikçe motosiklet daha çok ateşleme ihtiyaç duyar buji bunu karşılayamassa kesik kesik gitmeye başlar statör e yeterli elektrodu yollayamadığı için gazı bi verir bi keser.
teşekkür ederim kontrol edıcem dedıklerınızı
-
hava filtresi de kirlenmiş olabilir.
'92 ZZ-R250, '06 ZZ-R600, '05 ZZ-R1200
-
forewer adlı üyeden alıntı
hava filtresi de kirlenmiş olabilir.
hava filtresi olmayabilir daha 2 hafta filan oldu temizleneli ama bakarım gene de
-
kardeşim sen benim dediklerime bak sorun büyük ihtimalle bujide ama sen her ikisinede baktır hem karbüratörü temizlettir hemde bujini değiştir sorun kalmayacaktır. motosikletini yüksek devirde ve sürekli dip gaz kullanıyorsan ve bujide iyi değilse (Kaliteli Değilse) buji erimiştir. Ngk Buji Kullanmanı öneririm.
Y@K@M02... 4 TEKER BEDENİ 2 TEKER RUHUNU TAŞIR... Faswind200R
-
bahsettiğin sesin geldiği devir nedir??
devir kesici eğer daha önceden bilgin olmayan bir konu ise ve motoru çok devirlendiriyorsan devir kesici devreye giriyor olabilir..bahsettiğin şekilde çalışır..
boşta iken tam gaz verirsen ve aynı şeyi yaşıyorsan devir kesici var demektir.
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)