Arkadaşlar Lütfen yardımmm. 125cc 200cc yapma sorunu?
-
Selamın aleyküm arkadaşları size bir kaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim kafama çok takıldı bu sorunlar şimdiden teşekkürler. Benim cg 125cc lik motorsikletim var ben internetten 200cc lik karburütor 175cclik 65.50 mm capında silindir ve performans cdi beyin ve performans ateşleme beyni aldım.Benim motorun 11 devir katranı ve 120km gösterge limiti var ben bunu 5.viteste rahat yapıyorum yani devir en sonda km göstergesinde de en son. Ben bunu 200cc yaptığım zaman bu nasıl bir hız durum alacak kafam karıştı? yardımcı olursanız sevinirim
Reklamlar
-
iyide teknik açıdan kadrandan görünen hız yapabileceği son hız değildir.
Senin 120 + huzlarda kaçla gittiğinden habein olmayacak sadece
misal bi bmw ye 120 kadran taksanda 200 le gitmeyecek diye bir kaide yok
Pşşştt Unutma ! Sen Bu Yazıyı Okurken Birileri 299 + da Adrenalin Patlaması Yaşıyor
-
Cg'ler için 180km hız göstergesi var yalnız motor dururken 60km gösterirse şaşırmamak gerek
http://www.rialli.com/urunler/motosi...k-kuba-breton/
-
sen 65.5 silindir takmayla motorunun 200 cc olacagını mı sanıyorsun sen ona 200 lük yada 250 lik krank ta takman lazım yoksa 125 krankla olacanı maximim 166cc öteye gecmez oda en iyi ihtimalle
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
-
Kolay Gelsin.........................
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
65.50 250cc diye geçiyor 63.50 200cc diye parçaları iyi hoş almışsın güzel bi ustaya düzdürmeni tavsiye ederim.
-
Aleyküm selam, krank ve gerekirse yeni debriyaj taşı alman şart
-
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler ama benim dediğim bu değil 200cc olsun yada olmasın motorsikletim 9.5 10 devir arasında kesiciye giriyor gaz yemiyor ben bu parçaları taktıktan sonra yine aynısını yaparmı sorum o benim istediğim motorsikletim gitsin gidebildiği kadar
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:01 ----------
yani işin kısası kesiciye girmesini istemiyorum
-
fatih_1987 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler ama benim dediğim bu değil 200cc olsun yada olmasın motorsikletim 9.5 10 devir arasında kesiciye giriyor gaz yemiyor ben bu parçaları taktıktan sonra yine aynısını yaparmı sorum o benim istediğim motorsikletim gitsin gidebildiği kadar
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:01 ----------
yani işin kısası kesiciye girmesini istemiyorum
9.5 10 bin devirde kesiciye girmemesi lazım benim 100'lük ve 150'lik motorlarım var ikisi de çok rahat 11 bin deviri görüyo kesiciye girdiğini hiç duymadım ateşlemede bir modifiye de yok. Yalnız kesici olsa da olmasa da 4. ve 5. vites hariç 8500 deviri geçme hele boşta bağırtmayı hiç yapma motora çok zararlı.
-
ustam benim motorda kesici var biz denedik 11 katran 10 dan sonra kesiciye giriyor 120 ibre sonda tabiki bu arada benim sorunum 200cc lik silindiri taktıktan sonra da kesiciye girer mi diyorum
-
fatih_1987 adlı üyeden alıntı
ustam benim motorda kesici var biz denedik 11 katran 10 dan sonra kesiciye giriyor 120 ibre sonda tabiki bu arada benim sorunum 200cc lik silindiri taktıktan sonra da kesiciye girer mi diyorum
Şuanki haliyle kesiciye giriyo diyosan 200'lük yapsan da CDI beyini, ateşleme bobinini değiştirmedikçe yine kesiciye girer. ha bu arada orjinal krankla 65.5 mm silindir 166cc falan oluyo diğer arkadaşlar da yazmış.
-
arkadaşlar bilginiz için teşekkürler çok yardımcı oldunuz kolay gelsin..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)