100 cc'lik motorlar arasında 3 beygir fark var?? (YARDIM)
-
Kuba'yı bilmemde Çelik sk-100 klasik 9.4 hp diye geçen modelini benim makine tokatlıyor.
Reklamlar
-
tayfungun45 adlı üyeden alıntı
karşılaştırdığın ik, motor aynı değilki biri cup diğeri değil . yani şanzıman farklı biri 4 vites diğeri beş vites manuel.ki arda da 50 beygir fark yok
Anlamak istediğin gibi anlamışsın ama debriyajlı xcg 'de aynı güçte onu kastettim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:27 ----------
Ayrıca 3 beygir farkın 6 beygirlik bir motorda %50'ye tekabül ettiğini biraz düşünebilirsen arada çok çok büyük bir fark olduğunu görürsün.
-
plectrum adlı üyeden alıntı
Anlamak istediğin gibi anlamışsın ama debriyajlı xcg 'de aynı güçte onu kastettim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:27 ----------
Ayrıca 3 beygir farkın 6 beygirlik bir motorda %50'ye tekabül ettiğini biraz düşünebilirsen arada çok çok büyük bir fark olduğunu görürsün.
siz gercekten o motorların birinin 6 ötekinin 9 bg olduguna inanıyorsanız bişey diyemem.
göstermelik degerler onlar.
takip edenler bilir kanuni de bile yeni gt serilerinin teknik verileri belli süre sonra değişti.
baktılar millet yemedi daha gercekçi degerler yazıldı
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
-
cenkito adlı üyeden alıntı
siz gercekten o motorların birinin 6 ötekinin 9 bg olduguna inanıyorsanız bişey diyemem.
göstermelik degerler onlar.
takip edenler bilir kanuni de bile yeni gt serilerinin teknik verileri belli süre sonra değişti.
baktılar millet yemedi daha gercekçi degerler yazıldı
İşte bunun için bir test olmalı. Bunları da arabalar gibi teste sokamazmıyız
-
dyno testine sokarsanız arka tekerdeki net bg ölçebilirsiniz
ama arka tekerdeki ölçüm gene teknik veriden farlıdır.
siz sadece iki modeli kıyaslayabilirsiniz
-
Benim motorum superboy 100 cc 6 bin devirde 70 7 binde 80 boyle gidiyor 90 km hiza rahatlikla ulasiyor kendim 100 kiloyum tek sikintim yokuslarda bogulmasi bunuda normal karsiliyorum nede olsa 100cc
-
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:59 ----------
[/COLOR]
superboy529 adlı üyeden alıntı
Benim motorum superboy 100 cc 6 bin devirde 70 7 binde 80 boyle gidiyor 90 km hiza rahatlikla ulasiyor kendim 100 kiloyum tek sikintim yokuslarda bogulmasi bunuda normal karsiliyorum nede olsa 100cc
kardesm ön düşliyi 2 numara KÜÇÜLT dewir hem düşecek...hemde hız artacak...ama çekişi düşer motorun..
-
27 Ağustos 2014, 01:17
-
27 Ağustos 2014, 02:30
Çin Malı Cup'ların Beygir Güçleri Hepsinin Aynıdır ( Lifan Hariç Lifan 3 Sübap )
Satıcı İsterse Birine 5 Birine 50 Beygir Desin Hepsi Aynı Hocam, Çünkü Motor Aynı Hepsinde.
-
27 Ağustos 2014, 23:50
tum teknık ozelliklerin yanlış yazıldıgı konusunda hemfikiriz su anda
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)