Merhaba arkadaşlar bir fikrim var ben hafta sonu ( Cumartesi, Pazar ) izinli oluyorum, iş yerimde bakım ve onarım için uygun Scooter hiç tamir etmedim ( bilgim yok ), yüksek cc motor konusunda da bilgim yok tamirat olarak ( yamaha 125, honda 125-150-250, mondial mct250-mr150-mcx150-drift125, asya elegant150-swift150-legandwindy150, kanuni windy s-puma ) yani 100cc ve 250cc motorlara bakım onarım yapabiliriz. Amacım para kazanmak değil bir kuruş dahi para istemiyorum hem sizin ihtiyacınız görünsün hemde her kez bu işten bir bilgi edinsin. Karbüratör mü temizlenicek malzeme var temizleyelim parça mı değişecek değiştirelim ne bileyim ister küçük olsun ister büyük sorun, benim bildiklerim size sizin bildikleriniz bana değer katsın. NOT: Gelmeden önce bilgi verilmesi önemle rica olunur bazen müdür gelebiliyor ( tek kişi ve ya bir kaç kişi olsa sorun olmaz ama beş on kişiden fazla olursa sorun çıkmaz ama sormasına ben razı olamam kim bunlar diye ( bana kızsa önemli değil önemli olan sizlersiniz size laf etmesini istemem)
İşin özü böyle bir fikrim var tabi sizler de uygun görürseniz. Katkılarınızdan dolayı şimdiden tşk ederim.

Ben ve eski chooper im
[IMG][/IMG]