Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Aprilia Rs 50cc 79cc

REKLAM ALANI

Aprilia rs50cc lik motoru daha once uzun suredir kullanilmamis halde buldum sadece benzin koyarak 2 saatlik yol gittim ve motorun piston cizildi bu yuzden bende motorun pistonunu degistirerek 79cc lik piston takimi aldim ve kendim taktim yagini vites yagini da degistirdim ama motora bindigimde gene motor su kaynatip beyaz duman atmaya devam ediyor motordan gelen sesde kulaga hic iyi gelmiyor sorun ne olabilir contami yakti yoksa 50cc den 79cc yaptigim icin yeterli benzin mi gitmiyo yoksa radyotordemi bi problem var yoksa bilmedigim gaza cok bastigimda hemen motor yavaslayip istop etmeye basliyor lutfen yardim edebilirmisiniz :(

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    cihangir151 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Ironmax
    motor sr50 mi? radyatör tıkalı olabilir, devirdaim motoru çalışmıyor olabilir. conta veya kapak montajı düzgün olmamış olabilir. ilk olarak suyun seviyesine bakın eksiltmiş mi? radyatör ve hortumları yeteri kadar ısınıyor mu yani su dolaşıyor mu? bunları kontol edebilirsiniz. dediğiniz gibi egzos su buharı atıyor ise rektefiye gerekebilir.

hayir kardes rs50 evet motor ashiriderecede cok isiniyo silindir kapagi ve yanlari cok isiniyo ve radyator de isiniyo devirdaim pompasi calisiyo radyatoru cikarip bi temizleme yaptim biraz pasli gibiydi yerine takip %50 sekilde su ile karistirdim ve motor cok zor calisiyo calistiginda asiri derecede duman atiyo

ExTReMa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    silindir kapak contasından kacırıyor olabılır bendede vardı daha önceden aynı motordan
    Kapak contasını degıstırmenı onerırım ayrıca ıkı zamanlıyagı da cok koymus olabılırsın
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

silindir kapak vidasi cok skmakmi iyi yoksa azmi once az sktigimda gaza koklendim kapak vida ve contalarindan su gibi birsey cikmaya basladi bende tamamen sktim. Bide silindir kapak contasini karton gibi bi kagitla yapsam sorun olurmu acaba veya baska bi kagit turu maksat para harcamamak :D

ExTReMa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    mecburen para harcayıp yenısını alacaksın cunku ıkı parcalı conta kullanman gerek
    ılk conta yanma odasına dıgerı ıse orıng seklınde kapagın kenarına olacak
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

denicem cok tesekkur ederim

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)