hatalı yağ değişimi yapdım anlayan yardım ve motor kitlendi sanırım
-
serkanADH13 adlı üyeden alıntı
Bu arada MENGÜ 16,
kardeşim sana SEYHAN 150 motoru verelim KELLE MOTOR dilersen eğer
Ben daha hafif bi motor arıyorum evde garajda bi tane 5.5 beygir su motoru da var ama hem çok ağır hem çok titriyo yapacağım şaseyi kırabilir hiç olmazsa ona ebay'dan otomatik kavrama sipariş edicem öyle kullanıcam.
Reklamlar
-
Teo23 adlı üyeden alıntı
Ben hala aküde ısrar ediyorum... ;) Bence takviye yaparken hata yapmış olabilir, akü tamamen öldüğü için almamış olabilir. Ama takviye bağlıyken (araba aküsü) marşa bastıysa bilemem ama... O zaman çalışması lazımdı...Bujiyi sökebiliyorsa diş fırçası sapı ile pistonun inip inmediğini kontrol edebilir ama, bu scooterlar karışık mevzuu... Debriyajı, otomatik vitesi nasıl oluyor, onu bilemiyorum ben. Arka teker havadayken, tekeri elle çevirince dönüyor mu mesela??? Valla Mengü iyi fiyat vermiş bence...
Yanlış anlaşılmasın, birşey sormak istiyorum: Bu diş fırçası sapı buji deliğinden nasıl geçiyor, merak ettim ben pipet yada 2.5 mm elektrik kablosunu ucundaki bakırı çekerek plastik kısmı ile denemiştim piston zarar görmesin diye...
-
Dostum aynı seyı bende dusundum,
ve araba ile takviye yap demiştim ve yapmış,
en düşük 55 amperlık bır araba akusu ıle hiç olmazsa 3...5 hatta20 tur çevirmesi lazımdı o marş motorunun,
fakat yine TIK deyip kalıyor ise,
''Marş motorunun bir den bire arıza yapmayacağı düşünülürse''
tek sorun kalıyor MOTOR KİTLEMİŞ OLMASI :(
İstanbul civarında olsan hiç üşenmeden gelir bakardım,
her türlü çalıştırırdım motorunu...
kardeşim ben istanbul kartalda oturuyorum şuanda gelebilirsen beklerim 3 tur çeviriyo sonra tık deyip kalıyo videoyu izlediysen o pervane işine gelince marşa basınca pervane dönüyo ama elimlen denmemedim hiç buguün motoru motorcuya verdim ben sana yarın arıycam dedi dur bakalım ne dicek :D
-
Karşıyakalı bujiden bujiye değişir ama geçer yaa o kadar küçük bi delik değil... Esas demek istediğim pistona zarar vermeyen bir çubuk... Pipet, pistonu nasıl itecek? Onun gücü yetmez... Kurşun kalem olabilir
The man who knows everything chooses to know nothing...
-
Teo23 adlı üyeden alıntı
Karşıyakalı bujiden bujiye değişir ama geçer yaa o kadar küçük bi delik değil... Esas demek istediğim pistona zarar vermeyen bir çubuk... Pipet, pistonu nasıl itecek? Onun gücü yetmez... Kurşun kalem olabilir
Anladım hocam,teşekkür ederim...
-
arkadaşlar 44 tane yorum gelmiş hepinize çok teşekkürlerimi sunuyorum aküyü değiştir diyenler içinde şunu söylüyüorum : sorun bence aküden değil farlar korna sinyaller herşey yanıyo
-
2 zamanlı yağını motordan iyice akıtıp 4 zamanlı yağı koyduktan sonra neden motoru ayak marşıyla çalıştırmayı denemiyorsun ? koyduğun fotoğrafta ayak marşı var.
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
2 zamanlı yağını motordan iyice akıtıp 4 zamanlı yağı koyduktan sonra neden motoru ayak marşıyla çalıştırmayı denemiyorsun ? koyduğun fotoğrafta ayak marşı var.
içindeki bendeks dişlisi kırık olduğu için içindem motorcu dişliyi çıkardı şuan boşa dönüyo
-
motor kitlenmiş 250 tl masrafı var mk
-
Bence kitlememişti sen 2 zamanlıyı koyunca usta calıstırdı o zman kitledi..
Sat mengüye motoru 300 veriyor :D
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
motoru yaptırdım 350 liraya
-
beypazarlı06 adlı üyeden alıntı
motoru yaptırdım 350 liraya
Dedik bana 300'e sat, ben onu 150 liraya tamir eder kendim kullanırdım sen 350 lira veriyosun ustaya bide üzerine, ama beypazarında değilmişsin şu an sanırım.
-
gardaş bunun parçaları okadar ucuz değilki
-
http://www.rialli.com/urunler/scoote...elleri-ms5840/
http://www.rialli.com/urunler/scoote...cooter-serisi/
Krank, piston-silindir seti toplam 115 lira. 10 lira da conta seti. 125 lira. Başka kilitlenecek neyi varki bu motorun ?
-
marş bastıktan sonrada sanıyorum motorun çaışacak çünki akünün amperi yetmediğinden marşın serı dönmüyor ve çalışmıyor motorun,
Yok takviye yaptıktan sonra yine tık,,,tık deyip duruyor ıse en yakın tamırcıye gitmelisin...
Katılıyorum
-
arkadaşlar bu adamdan açtığım konuda bahsediyorlardı bende merak ettim arattım :D
-
bende senin arkandan buldum geldim... neden uzaklaştırıldı acaba...
-
bilmiyorun aslında iyi bir insana benziyor
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)