Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mondial 100 mfm çekmiyor

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Mondial 100 MFM
    Merhaba arkadaşlar forumu birkaç aydır takip ediyorum daha öncede böyle bir konu açmıştım onaylanmamıştı galiba. Neyse benim bir sorunum var mondial 100 mfm otomatik vites cup um var özelliklerine torkuna bakıyorum vitesliyle aynı ama neden çekişi çok düşük ufak bir bayırda 2 kişi ile boğuluyor 52 bioniklerin çekiş gücüyle nerdeyse aynı servisime götürdüm dişlileri değişecek dedi değiştirdi çekişi düzeldi ama tekrar bozuldu daha sonra götürdüğümde debriyaj balatası değiştirilecek dedi ama elinde olduğundan değiştirmedi ustaya gitmekten artık utanır oldum kaç kez gittim bu çekme meselesi yüzünden Ne yapabilirim sizce ?
    ? karbüratörüm ve hava filtrem temizlendi bilginize. şimdiden teşekkürler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    haojin2005 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 2006/Lada Samara 1500i 2001
    Debriyaj balatası olabilir.
    Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    O motorda ne tam bir otomatik ne de vitesli şanzıman var öyle iki arada kalmış uydurma bi otomatik vites. 2 kişi çekmemesi normal ayrıca debriyaj balataları da çabuk biter çünkü yarım debriyaj yapıyor devamlı.

Bu motor eski olanları vardı teyze oğlunda.çekişi ciddi iyiydi 2 kişi hafif yokuşta 2. viteste çok rahat kalkıyor.Bence sorun otomatik vites olması değil.Ama tabi debriyaj balatasıda bitmiş olabilir.saygılar...

nowwarr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Crypton 2014 Beyaz
    mengü arkadaşıma katılıyorum aynen dediği gibi oluyor

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)