Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Sisler için anahtar-düğme

REKLAM ALANI
    maxi97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '12 SYM GTS 250i '10 YBR125City, '10 Mondial 150ZC
    http://www.motosiklet.net/forum/mt-k...-degisimi.html

ilk 7 resme bak. başka bi arkadaş bana özel mesajda sordu, oradaki yazıyı buraya kopyalayacaktım ama gönderdiğim mesaj kaybolmuş. neyse; yukarıdaki başlıkta yazılarım ve resimlerim var. gene bişey soracak olursan mesaj at.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    konur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bisan RoadStar 250
    @görkem elektronik ilgi alanımdır zaten karaköydeki pek çok dükkanı da bilirim yıllardır git gel hiç gözüme ilişmedi bu tarz bir anahtar yani düşük bir ihtimal, sirkecideki motorcuları deneyeceğim istanbula dönünce gerçi orda da basit bir plakalık bile bulamamıştım zamanında bu kadar spesifik birşey zor duruyor ama gidon kütüklerine baktım da çin işi bir gaz kütüğüne biraz modifiye ile karaköyden alacağım bir anahtar yerleştirmek mantıklı duruyor. tabi su geçirmez olması lazım ama bişeyler bulabilirim sanırım

@Maxi97 dostum scooter'da sıcak tutkal olabilir bir sürü grenaj var saklarsın biyerlere de benim motor tamamen çıplak, biraz da göze hitap etmesi lazım, yani güzellik kraliçesi olmasa da göze batmamalı en azından ama sağolasın hiçbirşey bulamassam selenin altına koymaktan iyidir oraya ulaşmak epey zor olurdu

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:28 ----------

Bu arada aklıma gelmişken, sirkecinin neresine bakmalıyım özellikle? Motor alana kadar bisikletlerle uğraşıyordum aslı bisiklet var sirkecide shimano bayii onun olduğu sokak var sağlı sollu hep bisikletciler ve motosikletçiler var, trenin geçtiği yolun paralelindeki sokak ben bir orayı biliyorum ordada aksesuarcı 3-4 yer var hatırladığım. Dediğim gibi basit bi plakalık bile bulamamıştım nerde yanlış yapıyorum?
    _-Konur-_

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)