alarm kendiliğinden çalıyor
Reklamlar
-
arkadaşlar merhaba motoruma yeni alarm taktırdım ve alarm kendiliğinden çalmaktadır ilginçdirki motorun brandası örtülü olduğunda kendiliğinden çalmamakta sadece branda olmadığında sorun oluyor bu tarz bir olayla karşılaşan arkadaş varmı acaba?
alarm bu http://www.hepsiburada.com/liste/car...fview%3dlister
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
Reklamlar
-
ne soru sormuşum ama forumda ilk ben böyle bişey karşılaşıyorum anlaşılan
-
Hassasiyet ayarı mutlaka vardır. Onu düşürürsen sorun kalmaz.
-
branda yokken üşüyor demek yavrucak
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
-
Teyzemler İngilterede yaşıyor Arabaları ile TR ye geliyorlar arabada 5 Kademeli alarm sistemi var ayarlana bilir Ekran bilgisayarı ile bağlantı kurup 5. seviyeye getiriyor yanından geçerken konuşurken ötüyo rüzgarda ötüyü araba geçince ötüyo mutka hassasiyet ayarı vardır muhakkak ,sese duyarlı olandansa desibel ayarıda vardır
-
kurubuz adlı üyeden alıntı
Hassasiyet ayarı mutlaka vardır. Onu düşürürsen sorun kalmaz.
muhtemelen olabilir bakmak lazım koltuğun altına koyduk bi bakayım ama çok ilginç dir ki hakikaten denedim branda var iken biri dokunmadığı çarpmadığı sürece alarm çalmıyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:16 ----------
Raphae1 adlı üyeden alıntı
branda yokken üşüyor demek yavrucak
heralde usta ya bak üzüldüm şimdi motoruma
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:18 ----------
eren özer adlı üyeden alıntı
Teyzemler İngilterede yaşıyor Arabaları ile TR ye geliyorlar arabada 5 Kademeli alarm sistemi var ayarlana bilir Ekran bilgisayarı ile bağlantı kurup 5. seviyeye getiriyor yanından geçerken konuşurken ötüyo rüzgarda ötüyü araba geçince ötüyo mutka hassasiyet ayarı vardır muhakkak ,sese duyarlı olandansa desibel ayarıda vardır
teşekkür ederim dostlar saolun cumartesi pazar full doluyum çalışıyorum ama bu ayın sonunda kışlık izine ayrılıyorum şöyle genel bi bakım yapayım motoruma
-
16 Ağustos 2013, 11:33
cözüm neymis? bunuda paylassaydin keske..
-
16 Ağustos 2013, 11:53
forzaBJK adlı üyeden alıntı
cözüm neymis? bunuda paylassaydin keske..
haklısın unutmuşum. alarmın beyninde muhtemelen bi arıza vardı kendiliğinden olur olmadık anlarda ve durduk yere ötüyordu. internetten aldığım için garantiye yolladım ve 20 günde para iadesi yaptılar. başka bi alarm sipariş ettim ve çok memnunum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)