Benim Yamha crypton num war daha 1.500 km önceden daha az yakıyordu ama smdi 4 litre benzinle 100m anca gidiyor sebebi nedir acaba? rolantiye ayarıda kısık ama çok yakıyor.
Benim Yamha crypton num war daha 1.500 km önceden daha az yakıyordu ama smdi 4 litre benzinle 100m anca gidiyor sebebi nedir acaba? rolantiye ayarıda kısık ama çok yakıyor.
Haftaya servise götürecem baktıracamda baska bi sorunu yoktur demi
telefonda sesini dinlet motorun bikac sey daha soylim)) saka saka)) aklima baska bisey gelmiyor.
hava filtresi,buji,karbüratör ayarı,benzin hortumu illaki vardır bir yerde sorun
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı o 2 tekerin üzerinde gitmezdim
yüksek ihtimalle karbüratördür dostum ama
doğuş2006 nın söylediklerinede bak
Benim crypton 100 kmde 2 ltyi geçmiyor.Sizin motorunuzda problem büyük gibi.Bir motor fazla yakar da normalden iki katı fazla nasıl yakar anlayamadım :S
Valla o motor 100km'de 4 litre yakıyosa subabların falan erimesi lazım hiç ama hiç normal değil. Ya karbüratör yada benzin deposu benzin sızdırıyodur bence. Egzozdan çiğ benzin atsa bile 3 litreyi geçmez o motor.
Kardeşm wallaha bende anlamadım ilk aldıgımda 100km de 2 lt yakıyodu smdi uçtu gitti karburator ayarınıda kısık motor istop bile ediyor ama benzini su gibi içiyor napacamı şaşırdım
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:12 ----------
ya pardon yanlıslık olmus 100km yazacaktım 4 litreye
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)