peugeot trekker yakıt sorunu
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Yeni yine yeniden
-
2 zamanlı 100 cc basınçlı hava soğutma sistemi var km de 110 bin
-
walla trekker almayı bende dusunuyorum 13000kmde bitane war ama bu yag yakma sorunu senden baskasından da duydm ve canımı sıkıyorr
-
2 zamanlarılar cok yakar ama okadarda yakmaması lazım sen onu bı ustaya goster bu cok yakıo de devrı fazlaysa dusursun.
Yeni yine yeniden
-
ya ama motor varya piskopat gidiyo haa çok yakıyo ama değiyo dicemde ticari amaçla kulllanınca az yakması lazım
ama peugeot scooter konusunda 1 numara
-
dostum bence 11 kuruş yakması normal,çünkü trekker hayvani atak ve çok seri bir motor.ona motor değil katır demek istiyorum hatta.amortisörlerinin sertliği ,tekerleklerinin kalınlığı ve 200kg yüke(ayrıca + 2kişi) banamısın demeden rampayı çıkışıyla tam bir katır.yakar,yakmalıdır da o haliyle.
-
kirpi48 adlı üyeden alıntı
dostum bence 11 kuruş yakması normal,çünkü trekker hayvani atak ve çok seri bir motor.ona motor değil katır demek istiyorum hatta.amortisörlerinin sertliği ,tekerleklerinin kalınlığı ve 200kg yüke(ayrıca + 2kişi) banamısın demeden rampayı çıkışıyla tam bir katır.yakar,yakmalıdır da o haliyle.
bende arkadaşa aynen katılıyorm...bendede speedfight2 var bildiğim kadarıyla motorları yanı motorlar güçlü olduğu ve 2 zamanlı olduğu için çok yakıyor bendede yakıt sorunu war yani ama sen ustaya bi göster silindir pistonda bi çizik varsa o da çok farkettirir.eğer bi sorun yoksa ii bi hava ayarıyla benzin tüketimi biraz daha normale girebilir...
-
efsane motor trekker acaba bws mi daha iyi bu mu istanbulda servisi var mıdır hala
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
-
06 Temmuz 2008, 00:36
Trakker 100 tl den aşşağı yakmaz daha az yakarsa sorun var demektir
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler