Oncelikle herkese merhaba ben 1 yil once kuba 200 cc atv aldim ilk aldigim zamanlar motorumdan gayet memnumdum performansi falan herseyi tam bana goreydi lakin su son 7-8 aydir sanayiden cikamadim oncelıkle benım motorumdan alcak arkadaslara sımdıden uyarayım sakın almayın gorecegınız en aptal motordur dıyebilirim neyse ben konuya doneyım sımdı benım atvem onceden hız sınırı falan yoktu gayet 75 km/h lara duz yolda cok rahat cıkıyordu ama bu aralar maksımum 57 yapıyorum sımdı motorumla yokusta asagı falanda bassam 57 yı gecmıyor gercekten cok para harcadım motorum daha hızlı gıtsın dıye gecenlerdede sanıye yıne ustaya bıraktım 1 hafta kaldı orada ama aldığımda hala aynı bır motordu hız olarak ustada bır parca var mıs ondandır onu takınca hızlanmaması ımkansız dedi onuda sıparıs ettık bugun yarın gelecek ben sızlerden ben atvemden nasıl daha yuksek performans elde edebılırım bunun cevabını oğrenmek ıstıyorum cok forum gezdım herkes kafasına gore bırseyler demıs ama burada motoru ıyı tanıyanlar oldugunu gordum bana yardımcı olursanız cok sevınırım sımdıden teşekkürederım
Atvem bunu aynısıdır http://www.camgoz.com.tr/asp/product/992/KUBA-ATV-200