Selamlar,
Motorumu kendime daha çekici hale getirmek için bazı modifiye işlemlerine girişeceğim. Sizinde fikirlerinizi almak boynumunuz borcu yaşa var olan MT!!!
1-Öncelik olarak tüm depo ve arka kuyruk grenajlarını mat koyu füme folyo kaplatmak istiyorum. ( BİR BMW 520 D de gördüm bu rengi birde yakın bir abimin R6 sında) Bu uygulama için yer tavsiye edebilecek birisi varmıdır? Bu tür folyo kaplamalar sağlıklımıdır? Bir yerle görüştüm 8 yıl garanti dediler??? Birde uygulanacak malzemenin 3M yada muadili bir ürün olmasını istiyorum, yani kaliteli bir malzeme olmalı. Malzemeyi kendim alsam daha ekonomik olurmu benim için?
2-Fren Kaliperlerini arka yayın rengine yani ateş kırmızısına boyatmak istiyorum??? Çokmu garip olur? Ayrıca bu işlem frenler için bir problem oluştururmu?
3-Fren hortumlarını çelik fren hortumları ile değiştirmek istiyorum lakin, bu fren hortumlarının sadece görüntü olmaktan ziyade fren performansına bir katkısı varmıdır bilemedim?
4-Arka lastiğim orjinal 160/60/17 yakıtı hesaba katmazsak 180 taban lastik kullanmamın herhangi sıkıntısı olurmu?
5-Bana kalsa bu işlemi yaptıktan sonra şasiyide kaliperlerin rengine (ateş kırmızısı yada halk dilinde ferrari kırmızısı) boyamak istiyorum ama çoğu insan şasiyi boyarsan asla satamazsın diyor? Bu şehir efsanesimidir yoksa gerçeklik payı varmıdır?
6- Sanırsam tüm bu işlemler sonucunda motoru tekrar muayeneye sokmak gerekiyormuş. Bu değişiklikleri ruhsata işletmek sıkıntılı bir süreçmidir?
Şimdiden ciddiye alıp samimi cevaplar verdiğiniz için teşekkür ederim
Anlayana