iyi akşamlar arkadaşlar. bende bi apache rtr var. iridyum buji ve performans cdi ünitesi taktırmayı düşünüyorum. ama aküden gelen akım bujiyi desteklemeye yetecek mi? bu konuda şüphelerim var o yüzden size danışayım dedim.
iyi akşamlar arkadaşlar. bende bi apache rtr var. iridyum buji ve performans cdi ünitesi taktırmayı düşünüyorum. ama aküden gelen akım bujiyi desteklemeye yetecek mi? bu konuda şüphelerim var o yüzden size danışayım dedim.
benimde böyle düşüncelerim var forumdaki bir kaç abimde önermişti hatta performas artışı için , detaylı bilgi verecek arkadaşlar vardır elbet bende bekleyişteyim...
iridyum bujinin 11:1 sıkıştırma üzerinde sağlıklı olduğunu yoksa bir artış olmadığını, ayrıca yüksek ısıda çalışan motorlarda tercih edildiğini yoksa standart bujiye göre daha kısa sürede kurum bağlayarak performans düşürdüğünü okumuştum. hiç alıp takmadım. aslında ybr'nin sıkıştırma basıncı da gayet iyi (10.5:1) ancak iridyum için yeterli kriterler yok. bir de 13 bg motora değer mi? bunu düşündün mü?
cdi ünitesiyle oynmanı tavsiye etmem... ancak illa modifiye edeceksen daha yüksek akım veren bir ateşleme bobini kullanman bence daha makul olacaktır.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)