Yamaha Ybr 125 seledeki yırtığı desenle kaplama (resimli anlatım)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
patex sert yapıştırıcı değilmi yaw...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
"f54" arakdaşım teşekkür ederim ben bilerek siyah yaptım çok dikkat çekmesin apaçi işi olmasın diye siyah yaptım teşekkür ederim yine de renk seçeniğin için "ramço" patexin bir çok yapıştırıcısı var bu resimde bak üzerinde yazıyor kontakt yapıştırıcılarla derileri yapıştırabilirsiniz esnek yapışkan silikon gibi bişe oluyo suya petrole dayanklı bide bilmem ne asidine nerden bulup da dökülecekse oraya o asid onada dayanaklı oluyor
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
-
Güzel bir çalışma olmuş.Eline sağlık
-
f54 görünmez dediydin ya bugun tanımadığım iki motorcu sordu nerde ne kadar kim yaptı diye sordular hacı gösteriyor kendini nalet
-
-
Görünür görünür... Güzel olmuş eline sağlık. Bendeki yırtıklar muhtelif yerde 3 adet dur bakalım ona bi desen uydurabilirsem yaparım ben de...
The man who knows everything chooses to know nothing...
-
bi daki pazara da artık şu kask olayına girecem onuda paylaşırım sizinle
-
Güzel olmuş, eline sağlık
Evet farkedilmesi zor, farklı renk olsa bencede apaçi işi olurdu, böylesini bende sevdim.
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
-
şekli deseni de güzel fakat asıl guzel olan kendinizin yapması ve burada paylaşmanız
-
geçen felaket bi yağmur yağdı yarım saat boyunca motorla bi güzel ıslandık eve geldim sinsi yağmur girmediği yerim kalmamış :D ertesi gün seleye baktım acaba attımıki diye hiç bi atma bozulma kayma yok yapıştırıcı baya sağlam çıktı
-
Benim sele de aynı noktadan yırttıkte forumdan f54 Fatih'im saolsun güzel bir deri yolladı komple değiştirdim ama seninkide fena değil hani ;)
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
-
benim niyetimde aslında komple kaplatmaktı lakin döşemeciler niyeti bozmuşlar bana döşeyeceklerdi 55 lira dedi bende lanet olsun dedim
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler