gt 250 r vites geçişi hk.
Reklamlar
-
Günaydın arkadaşlar. 2010 model Gt 250 R ' ımda vites yükseltirken seri ve sessiz bir şekilde vites yükseltebiliyorum. Ancak vites düşürmek istediğim zaman vites pedalını aşağı indirdiğimde " TOK " diye bir ses geliyor. Ama dediğim gibi vites yükseltirken değil düşürürken bu ses var. Motorun yanına gittiğimde video çekeceğim daha aydınlatıcı olur. Acaba sebebi nedir? (Yağ... vs).
Başka 250 r kullanıcılarında bu durum var mıdır? Yani 250 R' ın vites geçişleri sıkıntılı mıdır ? Herkese hayırlı bayramlar cevaplar için teşekkürler...
Reklamlar
-
Vites düşürürken de gaz vererek düşürmelisin direk yavaşlarken gaza dokunmadan direk düşürmeye çalışırsan normal tak diye ses gelmesi özellikle 2 ve 1 e geçerken.
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
-
yüsek hızlarda fazla vites mi düşürüyorsun mesela.. 50 Km/Hz ile giderken 1.vitese atarsan o ses çıkar.
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
-
ben o sesi yapmayan pek motor görmedim çok az da gelse hepsinde geliyo. Malum bizim motorlar kara şanzıman mantığında , ara gaz yapmadığın sürece o tıklamayı duyarsın.
-
Bendede oluyor o. bence debriyaj tam bırakmıyor balataları onun için vites düşürdüğümüz zaman o ses ortaya çıkıyor.
-
evet biraz senkronsuz vites düşürüyorum. arka arkaya devri kontrol etmiyorum. Yarın bir de devrinde kullanayım vitesleri inşallah bu sesten kurtulurum. Sinir bozucu bir ses benim için Çok sağolun arkadaşlar yardımlarınız için...
-
Boşa gecmezse ara gazla ya da bir adım ileri motoru iterek.geçirebilirsin. ybr de bile oluyor...
-
Bahsettigin sestele vites dusurdugunde motor kompresyona giriyorsa uygun hiza dusmeden vites kucultuyorsun demektir.
-
20 km hızın altında düşmeden 2den 1e düşürürsenız o ses qelmez. tak tok eder geçerken. yavasladıqnızda 1e düşürseniz şıkırt diye geçer. cbr125r benım böle.
Dört Teker Bedenimi, 250R Ruhumu Taşır..!
-
Yıllar önce benim başlangıç motorumdu gt 250r. Demek hala bi değişiklik yok
Korkarak yaşıyorsan eğer sende hayatı seyredenlerdensin..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)