kymco xciting powerled çakar çalışması
Reklamlar
-
Super Moderator
Reklamlar
-
Alper_tim adlı üyeden alıntı
Hocam biraz daha ayrıntı iyi olurdu.
Kaç paraya aldınız, nereden aldınız, kaç w çekiyor, butonları nereden aldınız gibi sorularımı mümkünse link ile cevaplarsanız sevinirim
Ayrıca butonlar sugeçirmez özellikli mi değilse yağmur ya da motosikleti yıkarken hem pas olur hem kısadevre şansı yüksek.
Saygılar.
-
Super Moderator
cbr125cbr adlı üyeden alıntı
Hocam biraz daha ayrıntı iyi olurdu.
Kaç paraya aldınız, nereden aldınız, kaç w çekiyor, butonları nereden aldınız gibi sorularımı mümkünse link ile cevaplarsanız sevinirim
Ayrıca butonlar sugeçirmez özellikli mi değilse yağmur ya da motosikleti yıkarken hem pas olur hem kısadevre şansı yüksek.
Saygılar.
powerledleri aksaraydan kasar otomotivden aldım motosiklet.netten geliyorum ve alper yönlendirdi derseniz indirim uygulanacaktır çakar sayısına göre fiyat değişiyor
ledler 1w çekiyor
butonları aksarayda abedhanda intercom elektronikden aldım su geçirmez tanesi 20 tl
linkleri googledan bulabilirsiniz
montaj oktay motor güneşli 50 tl
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
tüüü kırk bir kere maşallah. ledler çok hoş durmuş. öotora yakışmışlar. çakar led diyoruz ama fonksiyonlarda düz yanma var mı? ayrıntılı fotolar anlatımlı montaj ve paylaşımda en az ledler kadar güzel. paylaşım için sağ ol.
-
bugün tesadüfen gördüm gerçekten güzel çakıyorlar
-
Kocaeli İl Temsilcisi
-
bende cok begendım güle güle kullan cakarların sabit yananları yoktu ben aldıgımda gerçekten begendım
-
Çok güzel olmuş. Aşık oldum resmen. En yakın zamanda yapmayı düşünüyorum. İlerleyen günlerde bu başlık altında tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Özellikle son günlerde motosikletlere takmış olan polislerin tutumlarını.
-
Super Moderator
videoda dikkat ederseniz çakarlar sabitte yanabiliyor ;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:18 ----------
satoyama adlı üyeden alıntı
bugün tesadüfen gördüm gerçekten güzel çakıyorlar
evet bugün hafiften bi karşılaştık
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
videoda dikkat ederseniz çakarlar sabitte yanabiliyor ;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:18 ----------
evet bugün hafiften bi karşılaştık
Videodan anlaşılan;
sol taraftaki buton açma kapama
sağ taraftaki mode butonu.
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. hem sis farı hem de çakar modunda güzel olacaktır.
Ben çakmak girişi de yapmıştım 6w aküyü pek etkilemez de hem.
Velhasıl kelam güzel olmuş fikrinize sağlık, kesenize bereket
-
Super Moderator
cbr125cbr adlı üyeden alıntı
Videodan anlaşılan;
sol taraftaki buton açma kapama
sağ taraftaki mode butonu.
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. hem sis farı hem de çakar modunda güzel olacaktır.
Ben çakmak girişi de yapmıştım
6w aküyü pek etkilemez de hem.
Velhasıl kelam güzel olmuş fikrinize sağlık, kesenize bereket
teşekkürler kardeş
çakmak girişim motorun orjinalinde alt bagajda mevcut
-
teşekkürler kardeş
çakmak girişim motorun orjinalinde alt bagajda mevcut
bende de ön torpidoda da fakat aldığımdan beri çalışmıyor sanırım sigortası atmış :(
-
Süper olmuş Alper.
Çok beğendim. Ellerine sağlık.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
-
Super Moderator
satoyama adlı üyeden alıntı
bende de ön torpidoda da fakat aldığımdan beri çalışmıyor sanırım sigortası atmış :(
bi ara bakmak lazım çok kullanışlı birşey ben cep telefonumu ordan şarj ediyorum
guven61 adlı üyeden alıntı
Süper olmuş Alper.
Çok beğendim. Ellerine sağlık.
çok teşekkürler sağol
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)