supershadow zincir atması ve arka dişli problemi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Merhaba,
Öncelikle motorun hayırlı olsun. Zincirinin gerginliğini kontrol et. Muhtemelen fazla gevşek olması atmasına sebep oluyordur. Bir de arka dişliyi elinle ileri geri sallayıp kontrol et. Belki saplamalarda (saplamalıysa) ya da kaplin lastiklerinde sıkıntı olabilir. Gaz yememe olayına gelince. O motorda vakumlu tip yakıt pompası ve musluk sistemi var. Hortumlar deforme olduğunda ya da çatlak olduğunda basınç düşerse gaz yememe gibi durumları vardır. 3 yıl yatan bir motorun hortumlarının bozulması olağandır. Senin de dediğin gibi pislik olma ihtimali de olası. Bence her ihtimale karşı karbüratöre giden hortuma bir benzin filtresi ekle. HAzır eklemişken de hortumlar bir kontrol et.
Sağlıcakla.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
-
arbetus teşekkür ederim dostum sanırım saplamalar kırılmış bugün gidip kaplin lastiği aldım neyseki qm250 ve mctnin kiler benm motora uyuyor aldım ama elimde patladı resmen öncelikle supershadowların orta sehpası üretimden dolayı olmadığı için bi hayli zorluk çektim. neyseki jantı söktüm bi şekilde fakat kaplinleri değiştirmem için dişlileri sökemedim saplamaların 4ünden 2si kırılmış sağa sola oynuyo çark kırılmasını bırak bi de yalama olmuş çıkartamıyorum ne yaabilirim var mı bi fikrin?
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:18 ----------
veee yokmu kimsenin bi fikri bu saplamaları nasıl çıkartıcam ben? hem yalama olmuş hemde içerden kırılmış??? yardım edin lütfen
-
Dostum o iş biraz kasıyor adamı. Şimdi bu virago replikalarında 2 tip arka göbek sistemi var birincisi kaplin lastikleri ile yapılan. İkincisi saplamayla yapılan. Sen her ikisi de varmış gibi yazmışsın ama tam anlayamadım. buraya bir iki tane foto yüklersen daha iyi yardımcı olurum.
Sağlıcakla.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)