Arkadaşlar Merhaba Ben Yeni Bir Motorsiklet aldım Bunda GeriDönüşüm Yok.Taktırsam Bana Yakıt Konusunda Bir Faydası Olurmu Acaba Yardımlarınızı Bekliyorum
Marka - Asya AS-125
Arkadaşlar Merhaba Ben Yeni Bir Motorsiklet aldım Bunda GeriDönüşüm Yok.Taktırsam Bana Yakıt Konusunda Bir Faydası Olurmu Acaba Yardımlarınızı Bekliyorum
Marka - Asya AS-125
Geri dönüşümden kastınızı anlamadım ama geri dönüş hortumundan bahsediyorsanız bu bütün motosikletlerde vardır yani olmaması çok saçma fazla benzini yola atar.
Yok varda sadece hortumu takili degil.benzin konusunda ne gibi faydalari olur bir tasarruf yaparmı yakıt konusunda onu sormak istemiştim
Neyin geri dönmesini bekliyorsun ? Hortumun ucu nerde ?
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Sevgili forum paydaşım asilturk1,
Kusura bakma evladım benim okumam yazmam yok ali okulundan mezun olmuştum 40 sene önce o yüzden anlamıyorum belki de.
Bize sorduğun soruyu Google'a sordum bunlar çıktı https://www.google.com/search?q=geri...&oe=utf-8&aq=t
Geri dönüşüm= Çöp kutusu
Kusuruma bakma bunaklığımdan olsa gerek, sorunu ayrıntılı bir şekilde ve neyi öğrenmek istediğini yani derdini Türkçe tam ifadelerle anlatabilir misin?
Yani neyi anlamadığını ve ne öğrenmek istediğini foto vb desteklerle anlatırsan en azından bir fikir yürütülebilir, kullanıcılar ise tecrübe ve birikimlerini size aktarabilir.
Haydi seni bekliyoruz.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Hortumun ucu boştaysa kıbleye cevir hortum kıbleye gelsin bi foto yükle bizde cevap verelim yoksa anlaşamıcaz.
Sanırım çin motorlarındaki çakma katalizörden bahsediyor arkadaş. ( sanırım )
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
evet katalizör gibi geilyor banada. zaten çalıştıktan sonra öyle dandik yapmışlar ki 10 bin kmde tıkanıyor egzosu patlatıp duruyor. bendekini söküp yerini conta ile kapatmıştım. gereksiz bişey tasarrufta sağlamıyor..
Tamam işte ogrenmek istedigim şey tamda buydu bir tasarruf yoksa geregide yok o zaman
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)