Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

vfr 800 km arıza

REKLAM ALANI

Motosikleti
    honda transalp 600v-honda vfr 800
    2010 model vfr 800a motorsikletim dün akşam yolda giderken km ye birşeyler oldu 160 km giderken motorun gidişinde bir değişiklik yok ama km 90 km gösteriyor 120 km çıkıyor tekrar düşüyor tekrar çıkıyor kafasına göre takılıyor neden yapabilir benim düşüncem km okuyucu sensör hatası gibi ama emin değilim birde vfr 800 de km okuyucu sensör nerde arka tekerdemi şanzımandamı bilgisi olan arkadaşlar yarrdımcı olurlarsa sevinirim iyi günler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    yüzde doksan sensör hatasıdır.. tazzikli su ile yıkamalar sonrasındas genelde böyle olur..
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Motosikleti
    honda transalp 600v-honda vfr 800
    km okuyucu sensör öndişli den alıyor okumayı belki başka birisine faydası olur

roadmaster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TRANSALP
    ya aynı olay bende oldu 150 160 arası seyrederken yavaş yavaş düştü düştü sonra ibre çok hızlı bi 0 a bi 100 e vurdu ve tamamen durdu sorun öndeki km dişlisi sıyrılmış değiştim tamamm şimdi sorun kalmadı
    TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR

buberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Varadero
    Alıntı roadmaster adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya aynı olay bende oldu 150 160 arası seyrederken yavaş yavaş düştü düştü sonra ibre çok hızlı bi 0 a bi 100 e vurdu ve tamamen durdu sorun öndeki km dişlisi sıyrılmış değiştim tamamm şimdi sorun kalmadı
    Siz ne kadar para harcadınız bu sorun için? bendede aynı sorun var redüktör arızası olduğunu düşünüyordum. km dişlisi nasıl bir şeymiş acaba
    dolar 10 lirayı geçecekmiş.

Motosikleti
    TRANSALP
    orjinalli 49 tl ye geldi montajını kendim yaptımmm

yasin_942 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Wolf SB250Ni
    Alıntı roadmaster adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    orjinalli 49 tl ye geldi montajını kendim yaptımmm
    sizin sorununuz sanırım mekanik ancak vfr sensörlü olduğu için daha yüksek fiyat çıkması muhtemel. benim motosikletimde sensöre karşılık gelen 5 tane mıknatıs benzeri metal var. belki vfr de bu sensöre karşılık gelen metaller düşmüş olabilir...
    YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....

Motosikleti
    TRANSALP
    Alıntı yasin_942 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sizin sorununuz sanırım mekanik ancak vfr sensörlü olduğu için daha yüksek fiyat çıkması muhtemel. benim motosikletimde sensöre karşılık gelen 5 tane mıknatıs benzeri metal var. belki vfr de bu sensöre karşılık gelen metaller düşmüş olabilir...
    doğrudur arkadaşım olabilir iddiam yok benim başıma gelen bu fiyatta bu

mehmetmumtaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-treme Motard 250cc
    ön diskteki sensör kısmına bi hava tutsan düzelebilir mi ? denemek lazım
    İnna lillahi ve inna ileyhi raciun

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı mehmetmumtaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ön diskteki sensör kısmına bi hava tutsan düzelebilir mi ? denemek lazım
    Sensör nerede, dişli hangisi, ön dişliden kasıt zincirin geçtiği ön dişli mi? Ben okuyucunun ön tekerde olacağını zannediyordum. Birisi de benim km dişlisi sıyrılmıştı değiştirim düzeldi demiş, "km dişlisi" nedir? Sormuşlar nedir diye cevap yok...

Ozaman konuyu açan arkadaşa; sensörünüzü bir kontrol edin diyorum, geçmiş olsun....ne diyim...
    #sürenadam

sey_47 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BWS 100
    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sensör nerede, dişli hangisi, ön dişliden kasıt zincirin geçtiği ön dişli mi? Ben okuyucunun ön tekerde olacağını zannediyordum. Birisi de benim km dişlisi sıyrılmıştı değiştirim düzeldi demiş, "km dişlisi" nedir? Sormuşlar nedir diye cevap yok...

Ozaman konuyu açan arkadaşa; sensörünüzü bir kontrol edin diyorum, geçmiş olsun....ne diyim...
    hocam onun km dişlisi dediği muhtemelen analog km odometresi. hızı ön tekerden alıyor. önteker döndükçe göstergeye gidiyor.
    onun ki de anladğım kadarıyla ön teker ile paralel dönen dişli sıyrılmış diyor.
    not: transalp de ön tekerden aldığını varsaydım. dişlilerden de olabilir.
    20

Motosikleti
    TRANSALP
    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster

syanur kardeş birisi dediğn kişi bizler sizin kadar bilgiye sahip değiliz demekki bu konularda benim motosikletimde (transalp) ön tekerlekte benim klometre dişlisi olrak bildiğim dişli sıyırdı değiştirdim cevap olarak alırmısın
    buberk bunu beğendi.

buberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Varadero
    transalpde iş biraz daha farklıdır bence. vfr de aynen benim motordada olduğu gibi ön tekerden tel bir yere kadar geliyor sonra işin dijital kısmı başlıyor. Yani gelen tel muhtelemelen direk göstergeye girmiyor arada bir cihaz daha var sonra göstergeye giriyor. Yani en azından benim motorumda bu şekilde olduğunu söke taka öğrendim. malesef motordaki dijital zımbırtı ne kadar fazlaysa arızası o kadar maliyetli
    dolar 10 lirayı geçecekmiş.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)