Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda cbr 250 r gellen ses başına gelen varmı

REKLAM ALANI

merhaba arkadaşlar ben cbr 250 r aldım 3 gün önce ama ufak gibi görünsede beni sinir eden bir sorun var sanki motorun zinciri üzamış gibi gaza bastıgımda tak dite vuruyor gazdan cektıgımde bı tak dıye bır ses daha gelıyor özellıkle 1 ve 2 . viteslerde daha çok yapıyor motor stop ettım vitesi 1 e aldım ileri geri motoru ittigimde aynı sesi duyuyorum ve sesi geçtim gaza bastıkdan sonra bir doslukdan sonra tepkı verıyor neden olabılır yada butun 250 r larda bu sorun varmı
    GILARA RUNNER :cat:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    petra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6-F
    Dusunuyorum suanda ama acaba olusan sarsintiyi mi diyorsunuz yoksa motordan mi geliyor tak diye ses ?

Motosikleti
    Apache Rtr+Jl125C
    zincir gevşek demekki. gerdir, gerekiyorsa yeni bir o-ringli alarak değiştir. servise götürürsen 5 dakikada gererler 10 dakika da değişim tutar gerekliyse. kafaya takılacak bir mevzu değil can sıkacak kadar, ama o şekilde kullanma dişliyide yersin torksuz bir şekilde servise götür dikkatli olarak.

babaeskili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 2008 Gri
    Önceki sahibi acemi biriyse arka tekerin göbeğinde bulunan kaplin lastiklerini parçalamış olabilir.Söküp bakmanız faydanıza olur.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)