Motorumuza polis çakarı yapalım.
Reklamlar
-
evet arkadaşlar motorumuza polis çakarı yapmak için öncelikle Karaköyde EMKA elektronikten polis çakar devresi almamız gerekiyor.www.emkatr.com linkide bu
alacağınız :polis çakar devresi,4 adet 1watt power led(rengi size kalmış ben full mavi kullanıyorum.siz isterseniz,mavi ,beyaz,sarı,kırmızı yada poliste olduğu gibi 2mavi-2kırmızı alabilirsiniz),4 adaet powerled lensi yani üzerine takacağınız merceği,sonra 4 tane bir milyoncularda bulabileceğiniz 3TL ye el feneri aluminyum gövdeli ve petşişe kapağı çapında olanlardan ilerde resmini atacağım,birazda kablo,ve açma kapama anahtarı.
Gelelim şimdi montaja ilk önce çakar devresinin kablolamasını yapıyoruz sonrada ledleri lehimleyip içini komple boşalttığımız el fenerlerin içine yerleştiriyoruz lensler birebir elfenerinin içine oturuyor sanki onun için üretilmiş gibi linkleri worde kopyaladığım için resimleri göremiyorum oyüzden sıralı atıyorum .sonra motora bir düğme bağlıyoruz uygun bir yere ve montaja geçiyoruz yönlerini şaşırmamanız önemli yani önde solda çakarken arkadada solda çakması lazım 3sol 3 sağ şeklinde çakıyor videoda atacağım kısmetse. http://img826.imageshack.us/img826/1315/hpim0440.jpg
kolay gelsin ben daha henüz montajı yapmadım motora yapınca onuda paylaşırım.
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
Reklamlar
-
Ama çevrilincede boru gibi ceza verelim)
ellerine sağlık.
-
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
-
paşa zamanında cok corba parası verdim yeni nesile devredelim
-
-
-
polis çakarları çakarsa cezayıda çakar
-
Şenol abi şevkini kırmak istemem ama belki alatmışımdır. benim çakarlar beyaz olduğu halde 72 tl ceza çaktılar.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
-
bende internette 15TL ye 1 çiftin aldım ledler+devre(üzeride anahtarlı 3 farklı modu var)
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
-
Arka çamurluk altına sadece kırmızı ledlerle F1 lambasına dönüştürdüm.Gayette güzel oldu.
Şenol abi ellerine sağlık...
-
Güzel olmuş şenol abi şimdi tam A bölgesi ekipler amiri gibi oldun işte :D Sen zaten ne zaman yakacağını bilirsin :D çevik kuvvet otobüsüne sellektör yapmada :D
Akilzsizlar hirsizlarin en zararlilaridir: Zamaninizi ve nesenizi çalarlar.
-
http://www.youtube.com/watch?v=NNy6w...ature=youtu.be buda bitmiş hali .
-
Fotoğrafalrı bu boyutta koyarsan millet pert olur, 20mbit internetle bile bi duraksadım
Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
-
800x600 koymuş bendede geç açıldı 600x400 falan yapmak lazım
---------- Post added at 19:20 ---------- Previous post was at 19:13 ----------
bende beğendim, eline sağlık. çift kelepçeyle montaj fikri iyiymiş.
-
mehmetmumtaz adlı üyeden alıntı
bende internette 15TL ye 1 çiftin aldım ledler+devre(üzeride anahtarlı 3 farklı modu var)
ustam nerden aldın led ile devreyi hemde 15 tlye bi bakmak lazım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)