arkadaşlar benim on ve arka disklerden acayip şekilde gıcırtı geliyor ne yapabiliriz... teşekkürler
arkadaşlar benim on ve arka disklerden acayip şekilde gıcırtı geliyor ne yapabiliriz... teşekkürler
Makine ye sor burada en deknik cevabları o verir
birazdan gelir cevap yazar..........
[B]RR gençliği[/B]
diskle kalipere toz kaçtığı zamana çok gıcık ses çıkartabilir biraz tazikli su tut ve tekerleri çevir daha büyük sorun yoksa eminim kesilir.
Azıcık zeytinyağ sür geçer
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Öncelikle duymadan birşey diyemem ancak servise gidip balataların durumuna bir baktır. Eğer normal kalınlıkta ise muhtemelen toz, kum vs. girmiştir. Basınçlı su tutup temizleyip tekrar deneyin. Eğer aynı şekilde ses geliyorsa kullanılan balata çok sert malzemedendir ve ses yapmaya devam edecektir. Eğer ısındığında ve kullanımda geçiyor ise toz ihtimalini kuvvetlendiriyor.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Çoğu scooterda oluyo sanırım
0 Rh (+)
06 - 09
brembo frenlerde ses falan yok ama diğerlerinde var mondiallerde ise koro eşliğinde oluyo
Diske yağ sürülmez.Sonucu kaza , yaralanmaya hatta ölüme kadar varabilir.boy adlı üyeden alıntı
Ya şaka yapıyorsunuz yada ...
bide o fren abs diil
o abs sadece fren markası o motorda abs fren nerdeeeeeeeeeeeeeeee
Hay allahım yaw...Bunu da ciddiye alıyorsanız...Kimse bir şey yazmasın...Adam heralde şaka yapıyor...Yosa dili niye çıkarsın...Mengu16 adlı üyeden alıntı
benim diskler çok öterse ben bazen sürüyom yağ ama çokaz yağ çubuunun ucunu deyiriyomsadece ses kesiyo ama ben ayarını tutturdum artık siz denemyin bence
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
abs hidroliği die bişi var. motorlarda da varmı bilmiorum. yada bilen arkadaşların dediği gibi toz kaçmış olabilir. bir bile göstermekte yarar var ..
Hayat, hâyâl..
T1 de abs mi var . Benim bildiğim O abs yazısı süs .
Ne Mutlu Turkum Diyene...
2003-2005 NX4 FALCON
2006 CBF600S ABS
abs yok sanırım. sesinde abs ye özel bi yanı yoktur. disklere toz girmiştir.
eğer periyodik bir ses geliyorsa disk balans yapıyor olabilir. yani eğilmiştir. ama büyük ihtimal diğer motorlarda da olduğu gibi tozdur.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
dıskler hangı boyutda? buyuk dısklerde genelde oluyor bu. dısklerin ustunde fren yapa yapa ınce fılm gıbı bır sıvı olusuyor. bunu sokmek ıcın sanayılerde sprey var ama bu gecıcı.
HER TÜRK ASKER DOĞAR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)