Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Tekleme ve güç kaybı sorunu

REKLAM ALANI

Motosikleti
    asya 150t 19a
    honda cbf 150 2012 mootum var 8500 km de tüm bakımları servisde yapıldı ancak Bir tekleme sorunu var sabit bir hız ayarladığın
    zaman hız bir yavaşlıyor bir hızlanıyor ancak stop falan yapmıyor sadece keyfimi kaçırıyor ne yapabilirim neden olur bu konuda
    bilisi olAN VARSA LÜTFEN YARDIM

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sakinseytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin 1000
    hava benzin karışımı sorunu hava filtrene bak benim motordada yüksek hızda sabit gitmiyo bi hızlanıo bi yavaslıyo ama hava filtresini yırttım attım takılı deil ondan
    Motosiklet mucidi

Motosikleti
    asya 150t 19a
    Alıntı sakinseytan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hava benzin karışımı sorunu hava filtrene bak benim motordada yüksek hızda sabit gitmiyo bi hızlanıo bi yavaslıyo ama hava filtresini yırttım attım takılı deil ondan
    8000 KM bakımında hava filtresi buji ve yagı degişti ama hala aynı sorun var.

sakinseytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin 1000
    manifoltuna bak yırtık falanmı var oda cok zahmetli iştir ama usta farkedemez onu söküp bakmak lazım lastigine en ufak yırtık konpresörde patlatma ve rolantide düzensizlik yapar.
    yani bujiden başlayıp manifoltlarda oyalanıp karbürotörde mesai yaparsan cözülür
    Motosiklet mucidi

Motosikleti
    mondial mh 125 dirift
    benzinde su olabilir
    HAYATI TESPİH YAPTIM KAH ÇEKİYORUUUM KAH SALLIYORUUUM......

Motosikleti
    asya 150t 19a
    Manifolt aklıma gelmemişti oraya bakarım sagol. Benzinde su olma ihtimali benimde aklıma gelmişti depoyu boşaltıp temizletmeyi
    düşünüyorm.

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    sakınşeytan herşeyi saymış en son ateşleme ve elektronik diyorum

ethemm76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Alıntı burrkii adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    honda cbf 150 2012 mootum var 8500 km de tüm bakımları servisde yapıldı ancak Bir tekleme sorunu var sabit bir hız ayarladığın
    zaman hız bir yavaşlıyor bir hızlanıyor ancak stop falan yapmıyor sadece keyfimi kaçırıyor ne yapabilirim neden olur bu konuda
    bilisi olAN VARSA LÜTFEN YARDIM
    Bu sorunla 2011 modellerde de çok arkadaş karşılaştı. İstanbulda' sın nasıl olsa, yeni kasalarda bir dönem kronik olarak karşılaşılan tekleme ile karşı karşıya olabilirsin, bu soruna uzun bi süre çare bulunamadı ama servisler bu şi çözdüler, İstanbul' da Ümraniye Db motora gitmeni tavsiye ederim. Motorun çalışması için ihtiyacı olan hava emişi ilgili bi yetersizlik ti sanırım, bi yere ek bi hortum mu ne takıyorlar, benzer bi şekilde hallediyorlar.

Motosikleti
    cbf 150 - 2010
    bujiye takılan ateşleme bobinini değiştir. birileri motoro sanki arkadan tutup bırakıyormuş gibi bir durum varsa mutlaka ateşleme problemi vardır. bujiye takılan ateşlme bobinini değiştir

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler