XT600 ü sonunda bitirdim.
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Moderatör
Kazasiz belasiz kullan. Tamirciler adami usta ediyorlar artik, yanliz degilsin, motoru olanlarin yarisi senin durumunda
-
-
Lucas adlı üyeden alıntı
Kazasiz belasiz kullan. Tamirciler adami usta ediyorlar artik, yanliz degilsin, motoru olanlarin yarisi senin durumunda
teşekkür ederim saol ya adam 3 ay motorun heryerini söktü bana demediki koltuk yüzünden motor hava almıyo sorun o bütün parcaları deişdirtti töbe ettim birdaha tamirciye gitmemeye.bana diyoki karbüratörün bozuk at işe yaramaz
en ufak parcası bile dünya para ya türkiyede motorunu tamirciye tamir ettiriyosan yandın.yanlız bayadır kullanmıyodum alışana kadar sıkıntı ya yüksekya bi kac kere düştüm
-
Küçük bir arıza nelere sebebiyet vermiş.Bu kadar parça değiti yerine,her yerini değiştirdim deseydiniz daha iyi olurdu
Zor bır durum,sızı takdır ettım, peygamber sabırı varmıs, malıyetı ne oldu?
Kazasız gunlerde bınmek dılegıyle
-
fz6_fazer adlı üyeden alıntı
Küçük bir arıza nelere sebebiyet vermiş.Bu kadar parça değiti yerine,her yerini değiştirdim deseydiniz daha iyi olurdu
Zor bır durum,sızı takdır ettım, peygamber sabırı varmıs, malıyetı ne oldu?
Kazasız gunlerde bınmek dılegıyle
eyv saolasın sabretmesem yapamazdımki hem motorculara verip aylarca arayıp abi naptın demekten sabrım taş gibi maşallah.
parcaların hepsi orjinal kullandım konjektör vs gibi basit parcaları yan sanayi taktım.
Allahtan cevrem ve tecrübem varda neyi nerde yaptırabilirim biliyorum.torna işlerini kendim yaptım tornacıda cok sövüşlüyo cünkü.
yaptıgım işlemleri yazarken fiyatlarını yazıcaktımda cok tepki alırım diye yazmadım
toplamda 1000tl işcilik gerci onlar topladı ben gene söktüm 4000tl de parcalar tuttu
krankı antalyadan aldım kargoyla meger firma dolandırıcıymış bozuk krank yoladı onlarla cok ugrastım
sahibinden com dan alırken özellikle antalya yazıyosa aman dikkat!bu biraz cogul oldu direk firma ismini verim
moto klinik Allah kimseyi düşürmesin onların eline.parayı bi yatırdım 1200 tl nası alıcagımı şaşırdım cok savaştım.
misal şu ilan varya sübaplar dagılmış yatak bitmiş vaziyette ama sen fotoya bakım iyi diyosun parayı yatır gönderelim get le komisyon alıyolar diyolar
bi yatırdınmı parayı soguk su iç parca hurdacıdan alınmış vaziyette ulaşıyo sana.aradıgında geri daha muattap bulamazsın.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6572006/detay/
-
Çok şerefsizler var,Bende babaları bellı olmayan çok kişi denk geldim
Araç satıyor değişen yok hatasız. Anlayan birine götürüyorsun arka bağaj değişmiş. akrabaları az olduğunda dolayıdır
Bir zamanlar (japon motor ad değişiliği,moto klink) şimdi ne oldu bende bilmiyorum
Not: http://japon.sahibinden.com/ bu firmayla karıştırmayın, işini düzgün ve temiz yapan kişiler
Insan soke taka kendince yapıyor,bır şeyler kaybederken tecrübe kazanıyor, elınıze sağlık
-
fz6_fazer adlı üyeden alıntı
Çok şerefsizler var,Bende babaları bellı olmayan çok kişi denk geldim
Araç satıyor değişen yok hatasız. Anlayan birine götürüyorsun arka bağaj değişmiş. akrabaları az olduğunda dolayıdır
Bir zamanlar (japon motor ad değişiliği,moto klink) şimdi ne oldu bende bilmiyorum
Not:
http://japon.sahibinden.com/ bu firmayla karıştırmayın, işini düzgün ve temiz yapan kişiler
Insan soke taka kendince yapıyor,bır şeyler kaybederken tecrübe kazanıyor, elınıze sağlık
evt cok haklısın ya firma moto furkan diyo kargo gönderiyo üstünde başka bi firma ismi bide geri iyadesi yoktur yazıyo kutunun üstünde,
tam kumpas ilk aradıgında düzgün konusan adam 2. kere aradıgında bagırıp cagırıyo sahibinden com a büssürü yazı yazdım dolandırıcı bunlar kaldırın diye
mahkemeye verirseniz firmayı biz size destek cıkar gerekli bilgileri göndeririz diyo.Ben bu motorcunun kapısına adam göndermesem paranın üstüne
soguk su icerdim orası kesin.ben yandım başkaları yanmaz inşallah.
neyse hatırlayınca sinirleniyorum dedigin gibi söke taka ögrendik.en iyisi kendin yapcan ya gerisi yalan.
-
Harbi çok ilginç bir sorunmuş, ee o zaman koltuk orijinal değil, neyse usta olmuşsunuz artık, hiç bir konuda sıkıntı yaşamazsınız
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
-
gördüm motoru etilerde yine . allah kaza bela vermesın o eskı sesinden eser yok şimdi
-
-
sakinseytan adlı üyeden alıntı
bak cok güzel yakaladın
koltuk orjinal deil öle ilgincki 2 tane xt aldık ve aldıgımızda kardeşim koltugumu deişmişti motorlar aynı nasılsa bişi olmaz demiştim.
yani ne alakaysa koltuk uymadı onca ugrastım insanın aklına gelirmi koltugun hava almamasını saglıyacagını motorun.
koltugun altını bugün maket bıcagını kızdırıp kestim hava yolu yaptım motor fişek
kendime acayip kızdım nası farkedemedim diye ama hiç kimse farkedemedi ki hiç belli olmuyo.
dedigin gibi artık sıkıntı sorun oldumu hemen anlıyorum ne oldugunu 3 tane xt 600 var hepsini ben tamir ediyorum aşşada geniş yol var ordada kıyaslıyoruz kardeşimi hep geciyorum ama hiç kabul etmiyo:D[COLOR="Silver"]
Şu kısmı çok ilginç, bu kadarda cuk diye oturur mu yav hava almayacak kadar?
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
-
Sepetçioğlu adlı üyeden alıntı
Şu kısmı çok ilginç, bu kadarda cuk diye oturur mu yav hava almayacak kadar?
fotosunu cektim şimdi bak hava filtresinin ucunu ve koltugun altını kestim anca rahatladı tam oraya geliyo ve kapatıyo orayı nası oluyo cözemedim koltuk xt koltugu halbuki:S
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)