Kanuni cross 250 yeniden doğuşu
Reklamlar
-
Reklamlar
-
ellerinize sağlık, kendi bineceğin motoru toplamak dünyadaki en zevkli işlerden biridir. motor süper olmuş. bu arada birşey sorayım arkadaşımda tiger 250 var, 3. viteste sorun varmış, biz bunu sökeceğiz ama parçalar piyasada var mı varsa vites dişlileri kaça patlıyor, sen bize bunları da yazıver, sonra pistonu nasıl hallettin, yeni silindir mi aldın, rektifiye mi yaptırdın. kanuni almayı düşünenlere de yardımcı olur bu bilgiler. ondan sonra cdi kaç para? umarım ben de seni sıkmamışımdır
-
Ellerinize sağlık, çok emek verdığınız resımlerden belli. güle güle kullanın.
Bazıları hızlı gitmeyi seçer, siz yaşamayı seçin.
-
helah olsun gençler iyi işçilik çıkarmışsınız.güle güle kullan.
"Son gün olmasın dostum, çelengim top arabam;
Alıp beni götürsün tam dört inanmış adam!”
-
-
karaisa adlı üyeden alıntı
ellerinize sağlık, kendi bineceğin motoru toplamak dünyadaki en zevkli işlerden biridir. motor süper olmuş. bu arada birşey sorayım arkadaşımda tiger 250 var, 3. viteste sorun varmış, biz bunu sökeceğiz ama parçalar piyasada var mı varsa vites dişlileri kaça patlıyor, sen bize bunları da yazıver, sonra pistonu nasıl hallettin, yeni silindir mi aldın, rektifiye mi yaptırdın. kanuni almayı düşünenlere de yardımcı olur bu bilgiler. ondan sonra cdi kaç para? umarım ben de seni sıkmamışımdır
Arkadaşım vites dişlileri var benim krosun dişlileri 250 liraya komple bitti silindir rektefiye yaptırmadım komple set silindir taktım ve cdı da 15 lira bişeydi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:33 ----------
Herkese çok teşekkür ederim bundan sonraki hedef KTM250EXC tabi bu evladiyelik artık benimle
-
eline sağlık dostum cok güzel olmus keşke kartelde yaptıklarınıda resimleseydin cok daha aydınlatıcı olurdu.
karteli açmak ayrı bir mesele acmaktan ziyade toplamak daha da sorun.varsa o resimleride beklerim
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
-
bu sitede bu işlerle ugraşanlara ve isteyenlere çok iyi bi klavuz elinize emeginize saglik.
-
cenkito adlı üyeden alıntı
eline sağlık dostum cok güzel olmus keşke kartelde yaptıklarınıda resimleseydin cok daha aydınlatıcı olurdu.
karteli açmak ayrı bir mesele acmaktan ziyade toplamak daha da sorun.varsa o resimleride beklerim
Bu söktüğümün fotoğraflarını ıphone sayesine kaybettim bu söktüğüm ilk motorum değil daha önce 2000 zx6r ımada aynısını yapmıştım yatak kol kırank taşlattırma vs yine kendim toplamıştım.Şuan üniversitede arkadaşımın r6 sını söktüm sıfırdan şase ve motora kadar onu topluyorum tamamen yetiştirmeye çalışıyorum kendimi varsa böyle işi olan aynı şekilde yardım etmek isterim malum üniversite öğrencisiyim okuldan sonra yapacak oyalanacak iş arıyorum tabi ticari olarak değilk zevkine yapıyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)